Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
“Bright Night”, el sostenidor de diamants més car del món – En Femení
SEARCH

“Bright Night”, el sostenidor de diamants més car del món

“Bright Night”, el sostenidor de diamants més car del món

Cada any, l’espectacle de la firma Victoria’s Secret és el més mediàtic i esperat de l’any. No tan sols per veure’n els espectaculars «àngels» desfilant, sinó també per admirar el «Fantasy Bra». Aquest sostenidor que molt poques top model tenen el privilegi de portar.

El sostenidor més car del món l’any passat, el 2016, va ser el «nit brillant» i el va fabricar la firma de joieria A.W.Mouzannar per la casa Victoria’s Secret. Aquest sostenidor es va compondre de 9.000 pedres precioses i 450 quirats de diamants incrustats en or de 18 quirats; a més, van ser necessàries 700 hores de feina per acabar-lo. El preu: 3 milions de dòlars.

Enguany, es denominarà «nit de champagne» i està valorat en 2 milions de dòlars. En aquest cas, l’ha dissenyat la prestigiosa joieria Mouawad. Es compon de diamants, safirs grocs i topazis blaus. La característica d’aquest any és que també duu un cinturó joia a joc amb el sostenidor i un collaret. Resumint, aquest any s’han invertit 600 pedres precioses i un total de 350 hores de feina.

You May Also Like

Leave a Reply