Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
L’energia de les mascotes – EF Style
SEARCH

L’energia de les mascotes

L’energia de les mascotes

Tots els animals de companyia ens transmeten la seva energia meravellosa. Comencem parlant del gos, aquest ésser meravellós que ens ofereix el seu amor, lleialtat i fidelitat fins a la mort.

Doncs bé, la sinergia que es crea entre l’amo i l’animal, o sigui, l’intercanvi energètic que aquesta relació propicia és summament beneficiosa per a la salut de tots aquells que estan amb l’animal. El gos ens abstreu dels nostres pensaments negatius, la seva sola presència i companyia ens eleva al nivell energètic. Si estem tristos i desanimats, acariciar-lo ens reconfortarà, si estem estressats ens calmarà tenir-lo a prop, abraçar-lo i fins i tot escoltar com li bat el cor. Ells perceben els estats anímics dels homes, saben distingir si el que sentim és por, dolor, alegria, nerviosisme i fins i tot endevinar i avançar-se als nostres pensaments, qualsevol persona que tingui gos, sabrà a què ens referim. Hi ha mascotes que creen uns vincles tan forts amb el seu amo que van més enllà del que és imaginable.

El gos ens abstreu dels nostres pensaments negatius, la seva sola presència i companyia ens eleva al nivell energètic.

Els beneficis terapèutics són molts, l’energia del gos és forta i harmònica, tenen la capacitat d’entrar en el nostre camp energètic i regular-lo a través de les seves llepades i de la seva proximitat, són un pont poderós amb l’energia universal.

Ajuden a superar una mort, una pèrdua o una separació, a sortir d’una depressió o superar una malaltia i està comprovat que la recuperació és molt més ràpida. Ens augmenten la vitalitat, les ganes de moure’ns i de sortir. Les persones amb mascotes tenen menys tendència a ser hipertensos i a tenir alt el colesterol i els triglicèrids. També redueixen la taxa de mortalitat en atacs de cor en un tres per cent. Els gossos són una companyia ideal per a la gent gran o en asils d’ancians ja que la seva presència incrementa la interacció, no només verbal sinó també d’atenció i d’afecte. En general desterren el sentiment d’aïllament i solitud. Als nens els enforteix el seu sistema immunològic, a més de pervenir-los de possibles al·lèrgies quan siguin adults. Els nens amb els animals també aprenen a ser menys egocèntrics i a tenir la percepció de tenir cura i de preocupar-se per un altre ésser viu i desenvolupen el sentit de compartir. Els gossos aporten i activen les energies CHI de la llar, una és l’energia de la qual ens nodrim, perquè els gossos busquen els llocs amb l’energia més bona de la casa.

Les persones amb mascotes tenen menys tendència a ser hipertensos i a tenir alt el colesterol i els triglicèrids.

Els gats aporten l’energia YANG que representa la llum, el sol i tot el que és positiu, escullen els llocs de la casa on hi ha energies electromagnètiques procedents de monitors, TV, radiadors, etc., aquestes energies són nocives per a l’home però no per a ells. El gat té la capacitat de transmutar i absorbir les energies negatives tant de la casa com de les persone que hi viuen.

El gat és un animal misteriós quasi màgic, ell protegirà casa nostra de les males energies i malediccions. Sap perfectament si l’estimem, si l’odiem o si l’ignorem. Ens hi podem comunicar mentalment. Sabrà quan estem malalts i vindrà al nostre costat i allí restarà per ajudar-nos a curar. Quan estiguem deprimits els hem acariciar i parla-los, perquè  absorbeixen tota l’energia negativa que hi hagi en nosaltres i no els afectarà perquè la transmuten.

A ambdós animals se’ls atribueixen dots psíquics i un sisè sentit molt desenvolupat ja que poden veure-ho tot. Veureu que moltes vegades juguen amb coses inexistents, tenen enfrontaments amb el no-res aparentment, o bé s’espanten i surten corrents.

Tant els gossos com els gats tenen un gran sentit de l’humor, un esperit extravertit i despreocupat que ens fa retornar a la nostra infància. Gràcies a ells podem sortir de les nostres preocupacions i allunyar-nos de les nostres pors pel futur, ja que viuen el moment i quan interactuem amb ells ens indueixen a gaudir del present amb els seus jocs i alegries i particularitats.

Gràcies a ells podem sortir de les nostres preocupacions i allunyar-nos de les nostres pors pel futur.

Els aquaris, segons el Feng Shui, atreuen l’abundància i la riquesa a casa perquè reforcen l’energia Chi de l’abundància. Els peixos de color vermell i daurats són els que més fortuna aporten, a més de potenciar els llaços amorosos del matrimoni i allunyar les males energies. És aconsellable almenys tenir un peix per cada habitant de la casa. Els aquaris i les peixeres ens transmeten energia de bon humor, de calma, de relax. Els peixos ens recorden l’aigua, el mar, els rius, la naturalesa i un contacte directe i visual amb la creació. Per això els aquaris han de ser prou grans i amb una bella decoració de plantes i roques per poder gaudir de la contemplació dels peixos nedant en llibertat, cal mantenir-los amb l’aigua ben neta i oxigenada. Els peixos, amb els seus moviments continus i onejants juntament amb el soroll relaxant de l’aigua, constitueixen una bona teràpia per assossegar-nos i fer-nos rebaixar l’estrès.

Els ocells ens aporten gran alegria amb els seus cants i amb el plomatge colorit, així que són un plaer tant per a la vista com per a l’oïda, ens ajuden a inspirar-nos. Però el més important és que ens transmeten una energia de llibertat, l’etern anhel de l’home, poder volar, per aquest motiu la gàbia més gran sempre serà petita per a un ocell.

Així que si ens decidim per una mascota, siguem responsables i conscients de les necessitats que té cada espècie i només si estem molt segurs de poder oferir-los la cura, les atencions i l’amor que demanen cadascuna d’elles podrem decidir quina és la més adequada per a la nostra situació. També cal que recordeu que les mascotes no són joguines per als nens. Són éssers vius i s’han de tractar amb afecte, respecte i han d’ocupar un lloc dins de la família.

Aprofiteu els múltiples beneficis que ens aporten les mascotes, l’amor que ofereixen els animals és energia pura, per tant, l’amor i el respecte que els aporten ens tornarà multiplicat.

You May Also Like

Leave a Reply