Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
L’estrella: Ets la protecció còsmica! – EF Style
SEARCH

L’estrella: Ets la protecció còsmica!

L’estrella: Ets la protecció còsmica!
Foto: Andrew Gonzalez

L’arquetip de l’Estrella és l’esperança, la protecció, els bons auguris i la protecció de les estrelles i dels astres. Així mateix, la joventut i la innocència també es vinculen amb la carta número XVII de la baralla del Tarot.

Es tracta d’una carta d’inspiració per a fer projectes a llarg termini, com la inspiració literària o l’artística. Les estrelles sempre ens han guiat, des de fa més de dos mil anys. Els Reis d’Orient seguiren la llum d’una estrella per arribar al seu destí i els navegants seguien les estrelles per seguir el rumb cap als diferents continents. Avui, quan l’Estrella apareix davant nostre en una lectura de Tarot, respirem alleujats, perquè l’Estrella ens assegura protecció còsmica i planetària, ens diu que els astres estan a favor nostre, ens connecta amb la seva energia i ens anuncia que només hem de seguir la llum de l’Estrella per fer realitat els nostres desitjos més profunds.

L’Estrella activa la nostra pòpia llum, en forma d’optimisme, de confiança en nosaltres mateixos i en una profunda sensació de seguretat i esperança en el futur.

El costat fosc:

Els estats depressius, els pessimisme, creure en la mala sort i en la falta d’inspiració. Desesperar-se quan un projecte no es desenvolupa com esperem i la frustració.

Consell màgic:

Si et sents mancat d’un món interior, buit de projectes, sense esperança, sense llum interior, sense inspiració, cal que cerquis aquest arquetip de l’Estrella, en una nit estrellada mira el cel, busca una estrella amb la llum que més t’atregui i connecta-hi psíquicament, amb la seva llum i amb la seva energia. Durant el dia, tanca els ulls i mentalment connecta amb aquesta estrella sempre que ho necessitis.

You May Also Like

Leave a Reply