Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Ens transportem a Guatemala amb Becier Viatges – EF Style
SEARCH

Ens transportem a Guatemala amb Becier Viatges

Ens transportem a Guatemala amb Becier Viatges
Llocs per visitar

ANTIGUA: Antigua, situada a a les muntanyes centrals de Guatemala, al costat del volcà Acatenango, i rodejada d’un vall que produeix un dels millors cafès del món. És una ciutat colonial que encara conserva edificacions del segle XVI i que pot ser recorreguda a peu a través dels seus ancestrals carrers empedrades . És famosa per la seva ben preservada arquitectura renaixentista espanyola amb façanes barroques del Nou Món, així com un gran nombre d’espectaculars ruïnes d’esglésies. Ha estat designada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1979.

LLAC ATITLAN: és un dels llacs més espectaculars de Guatemala i sense por a semblar exagerat, de tota Amèrica Central. Es tracta d’un llac d’origen volcànic que s’imposa amb una gran bellesa paisajistica i romàntica amb escenaris de somni Està  envoltat de poblets de tot tipus que des de fa dècades atreuen a tots els viatgers que s’animen a conèixer Guatemala.
Es tracta d’un lloc molt relaxat, en el qual és possible combinar uns dies de descans, amb visites interessants a nivell cultural o excursions i activitats en la naturalesa. Les possibilitats són infinites i mai s’esgotaran les bones experiències.

CHICHICASTEANGO: És com viatjar al passat, ja que estant allí podràs conèixer la història dels Ancestres Mayas Quiches, la història de la conquesta de la gran  Utatlán que va ser l’antiga capital dels Quiches, a més de descobrir els orígens del llibre sagrat maya “Popol Vuh” i el sincretisme que ocorre en aquest lloc, en posseir una de les poques esglésies que compta amb altars mayas dins de la seva estructura.

Els dijous i diumenges són dies de mercat en Chichicastenango, un dels mes curiosos de Guatemala . Els Des del matí fins al capvespre s’aprecien diverses mercaderies que van des de les artesanies, teles, fruites, verdures, carns i marisc.

TIKAL: Situat al municipi de Flores, Tikal és el complexe excavat més gran de Sudamerica i conté alguns de les restes arqueològiques més fascinants de l’antiga civilització Maya. És la reserva natural i cultural més cèlebre de Guatemala,  declarat parc nacional i Patrimoni Mundial per la Unesco.
Tikal comprèn 576 km2 de selva exuberant envoltant el centre cerimonial, posseeix una certa màgia, com totes les endevinalles sense respostes fascina a qualsevol i  és tan irresistible que convida a voler quedar-se un moment més.

 

Quan anar-hi

A qualsevol època de l’any, té un clima privilegiat amb una temperatura mitja de 19-22 graus i 25 a la costa.

Com moure’s

En bus o en cotxe. No són distàncies llargues.

Què menjar

Pepián: Aquest guisat prové de la fusió de les cultures espanyola i maya, és un dels plats més antics de Guatemala. L’encàrrec és acompanyat amb pollastre, carn de cap de bestiar o porc i verdures. Al moment de menjar se serveix amb arròs i truites.

Kak’ik: Aquest platet està ple d’espècies, incloent coriandre, “achiote” i chiles, és una part important de l’herència cultural maya.

Dobladas: Tortitas cruixents que s’emplenen de carn de cap de bestiar o pollastre, papa, formatge, guacamol, salsa de tomàquet, ceba i coriandre.

Hilachas: Les Hilachas són un plat fet amb carn de cap de res , molt delicat de preparar i un dels preferits per els visitatns.

 

Sabíes què?
  • La Ciutat de Guatemala, l’Avinguda Reforma, parts de l’Avinguda Les Américas, i especialment els arbres de Plaça Futeca, es converteixen en un veritable concert d’aus tots els dies al final de la tarda, on la multitud de cants pot durar fins a 15 minuts.
  • A Izabal hi ha una cascada anomenada Cascada del Paradís on cau aigua calenta.
  • Tot i sent l’Espanyol l’idioma oficial, en les regions de l’interior del país es parlen 22 llengues indígenes mayes, una llengua garifuna i una Xinca.

You May Also Like

Leave a Reply