Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Viena – EF Style
SEARCH

Viena

Viena

Tens un cap de setmana llarg i dubtes d’on anar? Et proposem la capital d’Àustria, Viena.

Viena és una destinació que de ben segur et sorprendrà. Tota ella està repleta d’història.

Per recórrer els principals punts d’interès amb 3 dies en tens suficient, i aquests serien els llocs indispensables per visitar:

Plaça de María Theresien

En aquesta gran plaça trobaràs una enorme estàtua en honor a l’emperadriu María Teresa I d’Àustria. Va ser la primera i única dona que va governar els dominis de gran part de l’Europa Central. No deixis de gaudir dels jardins que envolten aquesta fantàstica plaça amb edificis centenaris, actualment museus en la seva majoria.

Òpera Estatal de Viena

Un altre escenari imprescindible és la magnífica i única òpera de Viena, considerada una de les companyies més importants del món. Durant la II Guerra Mundial aquest edifici va patir bombardejos i posteriorment un incendi que va provocar que es perdés la seva sala d’espectacles original.

Et recomanem que contractis la visita guiada, perquè així podràs gaudir de tots els racons i secrets (9 euros).

Hotel Sacher

Tot just davant de l’Òpera podràs entrar al famosíssim hotel Sacher, fundat l’any 1876, és el lloc ideal per tastar el meravellós pastís Sacher original: brioix de xocolata amb melmelada d’albercoc recobert de més xocolata, nyam!

Palau de Schönbrunn

És del tot obligatori passejar-se per tot aquest recinte, no et pots perdre cap de les seves parts i molt menys els jardins, una autèntica delícia per a la vista.

Aquest Palau va ser la residència d’estiu de la família Habsburg. L’interior consta de 1441 estances de les quals 45 es poden visitar. Cadascuna d’aquestes sales té el seu propi estil i decoració, et transportaràs en el temps.

 Palau Imperial de Hofburg

Es pot considerar el primer entre tots els edificis de Viena per a la seva magnificència. Avui dia és la residència oficial del President de la República. En aquest edifici s’hi troben espais de cultura; l’Escola Espanyola d’Equitació, la Biblioteca Nacional d’Àustria i el museu de l’emperadriu “Sisi”, entre d’altres.

Biblioteca Nacional d’Àustria

Si ets un amant de les biblioteques et podem assegurar que aquesta et fascinarà; és del tot inimitable i inoblidable. Té gairebé 8 milions de documents: papirs, manuscrits, llibres molt antics (escrits en llatí), mapes i antigues hipòtesis del sistema solar, partitures de música i globus terraqüis. 

Palau de Belvedere

Aquest palau va ser la residència del Príncep Eugeni de Saboia i es va construir entre el 1714 i 1723. Aquest conjunt d’estil barroc acull avui en dia la Galeria Austríaca on es destaca, com a obra estrella, “El petó” de Gustav Klimt. Ja només per contemplar aquesta obra és del tot aconsellable acostar-s’hi.

You May Also Like

Leave a Reply