Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Confies en la teva intuïció – EF Style
SEARCH

Confies en la teva intuïció

Confies en la teva intuïció

Quantes vegades us ha passat que davant de la presa d’una decisió us ha vingut al pensament una idea com ara una data, o bé hem sentit una punxada a l’estómac o una fiblada a la pell? Tot i així, generalment no escoltem amb prou credulitat aquests avisos i els descartem ràpidament perquè tendim a racionalitzar-ho tot i no hi donem importància.

Hauríem d’aprendre a valorar de la mateixa manera la intuïció que el raonament analític. Les decisions preses de manera intuïtiva poden ser tan eficaces com les del raonament deliberat.

Tenim la falsa creença que tot el que sabem és el que hem après o viscut en la nostra experiència actual de vida. Però el cert és que en el nostre interior hi ha una gran quantitat de coneixements ja que al marge de la la nostra edat cronològica, els gens de la nostra ment tenen centenars de milers d’anys d’experiència.

Segons estudis, sabem que el nostre subconscient té la capacitat de processar informació 200.000 vegades més ràpid que la nostra ment, a més la nostra consciència pot gestionar diferents informacions al mateix temps.

Diuen que la intuïció d’una dona és més precisa que la certesa d’un home. Està demostrat que les persones que poden fer diverses coses alhora desenvolupen més la intuïció. Aquestes persones són evident les dones, amb més capacitat d’observació. Per exemple, amb els seus nadons i també tenen la intuïció per endinsar-se a les necessitats dels seus fills i de la família.

Us donaré una fórmula que us ajudarà a aflorar aquesta part intuïtiva en el desenvolupament d’un tema o d’alguna cosa que us amoïni.

El primer serà buscar un lloc en silenci i també silenciar la nostra ment xerrameca, concentreu-vos en una pregunta, agafa un paper en blanc i dibuixa-hi un quadrat gran, tanca els ulla i divaga mentalment en cada un dels quatre cantons del quadrat visualitzant diferents escenes en cada un. Després recorda les imatge i les emocions que has sentit en el primer cantó, que representa la situació actual. El que has viscut en el segon cantó conté informació sobre el futur pròxim. El tercer desenvolupa la situació de la segona. I el quart ens diu els canvis que experimentaràs ben aviat.

En realitat el més valuós que posseïm és la intuïció i aquest terme no és en cap cas contrari a la raó, sinó que és una cosa que en sobrepassa els límits.

You May Also Like

Leave a Reply