Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Les millors burgers fetes a casa – En Femení
SEARCH

Les millors burgers fetes a casa

Les millors burgers fetes a casa

L’hamburguesa és el menjar de moda. En els darrers anys ha passat de ser a casa nostra un menjar ràpid i de batalla a un àpat gourmet i elaborat. Com és lògic, la qualitat dels ingredients és la clau, com en tot a la cuina, i malgrat que se’n poden trobar de molt bones a la carnisseria, fetes allà, també te les pots fer a casa de manera molt senzilla i ràpida. I el resultat sorprendrà qualsevol convidat que tinguis!

 

Ingredients per a cada hamburguesa

170 grams de carn picada de porc+vedella

Una mica de foie

Una mica de formatge cheddar (1/3 de tall)

1 culleradeta de quètxup

1 culleradeta de mostassa

1 cullerada gran de salsa per a carn

Un polsim de salsa picant o pebre vermell

Sal

Pebre negre

Per a la ceba caramelitzada:

Ceba

Sucre

Salsa de soja

 

Preparació

Primer de tot haurem de caramelitzar la ceba, posant-la a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva i una cullerada gran de sucre. Cal anar-la remenant i quan està ja rosseta, afegir-hi una cullerada gran de salsa de soja.

Quan tinguem la ceba, feta la posem en un bol gros amb la carn, i hi afegim tots els altres ingredients, barrejant-ho tot amb certa alegria.  Un cop ho tinguem tot barrejat només cal premsar-la per fer l’hamburguesa. Si teniu un motlle serà genial, si no, haureu de fer-ho a mà.

You May Also Like

Leave a Reply