Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Félix, la sèrie de moda – En Femení
SEARCH

Félix, la sèrie de moda

Félix, la sèrie de moda

Félix ja està disponible des de principis de mes a Movistar +. Es va estrenar amb bones expectatives i s’ha convertit en un nou referent a la pantalla del Principat, el principal protagonista de la nova producció de Cesc Gay.

I és que la localització natural de la sèrie, recolzada per la climatologia hivernal, la neu a cotes baixes i un paratge sense horitzó sempre envoltat de muntanyes, reforça la càrrega dramàtica i l’ambient claustrofòbic necessari per crear l’atmosfera ideal d’aquest thriller romàntic.

Diverses peculiaritats van determinar disseny de producció: la situació geogràfica, la climatologia, la presència del protagonista Leonardo Sbaraglia en el 99% de les seqüències i el fet que que Cesc Gay és l’únic director-realitzador i guionista de la sèrie.

Félix es va rodar com si fos una pel·lícula de 6 hores dividida en episodis amb l’equip habitual en la filmografia del director. Van ser durant 20 setmanes a les localitzacions naturals d’Andorra, però també a la frontera francesa, Tolosa i Madrid, mentre que el rodatge de les seqüències fetes a plató es va fer a Barcelona.

El muntatge es va iniciar en paral·lel al rodatge per optimitzar els temps de la postproducció permetent així a l’equip d’efectes visuals i als compositors musicals iniciar les seves creacions.

I Movistar+ hi va apostar fort, ja que en la seva promoció compara Félix amb Harrison Ford a Frenètic de Roman Polansky; Cary Grant a North by Northwest d’Alfred Hitchcock; i Walter White, el protagonista de Breaking Bad, tots personatges involucrats en situacions compromeses i perilloses atrapats en un món on no pertanyen.

 

You May Also Like

Leave a Reply