Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
5 botigues en línia espectaculars per decorar casa teva – EF Style
SEARCH

5 botigues en línia espectaculars per decorar casa teva

5 botigues en línia espectaculars per decorar casa teva

Hi ha vida després d’Ikea. Existeix una decoració diferent per a casa teva que la pot fer original, funcional i sobretot diferent de la resta. Per internet, podem trobar centenars de pàgines que et poden ser útils, a continuació te’n presentem una selecció:

 

Jasper Morrison

És una botiga londinenca de disseny i decoració. La seva línia senzilla, de pocs colors i amb molta originalitat, t’ajudarà a decorar casa teva amb aquells petits detalls que marquen la diferència

www.jaspermorrisonshop.com

Preu: ***

Disseny: ****

Originalitat: ***

 

Lumas

El nou concepte de galeria d’art. Lumas és el lloc ideal per decorar les parets de casa o del despatx. Quadres d’autors amateurs i de més coneguts, originals, diferents i de preus molt variats.  

https://eu.lumas.com

Disseny: *****

Originalitat: *****

 

 

The Conran Shop

Mobles, il·luminació i decoració per a la llar amb segell britànic: qualitat i bon gust. De línies senzilles i elegants és el lloc ideal per trobar-hi un regal per a qualsevol persona amant de l’exquisidesa.

www.conranshop.co.u

Preu: ***

Disseny: *****

Originalitat: *****

 

Tiempos Modernos

T’agrada l’art decó? Tiempos modernos és un antiquari en línia de qualitat, amb articles dels anys 50-70, originals, divertits i amb un punt “friqui” que donarà a casa teva un aire sofisticat. Sobretot tenen mobles i làmpades, però també objectes de decoració amb una història al darrere que en justifica (o no) el preu.

tiempos-modernos.com

Preu: ***

Disseny: *****

Originalitat: *****

 

 

La Cierva Vintage

Els mobles dels 60 i 70 en estil pur, acompanyats de paper pintat i tot el parament que calgui per aconseguir no només un estil particular, sinó també l’entorn perquè llueixi. Lloc ideal no tan sols per comprar, sinó també per llogar, atrezzo per a espectacles, esdeveniments, reunions i el que calgui.

http://www.laciervavintagedeco.com

Preu: *****

Disseny: ****

Originalitat: ****

 

You May Also Like

Leave a Reply