Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
El Museu del Perfum homenatja Guerlain – EF Style
SEARCH

El Museu del Perfum homenatja Guerlain

El Museu del Perfum homenatja Guerlain

El Museu del Perfum va inaugurar ahir una nova mostra temporal que homenatja Guerlain amb motiu del 190è aniversari de la fundació de la casa perfumista francesa que utilitza uns ingredients recorrents en els seus perfums per tal que tots s’identifiquin en una mateixa família, és el que els experts han anomenat la Guerlinade.  La mostra recorre aquests ingredients,entre ells, la vainilla, ja que va ser aquesta marca la primera a utilitzar-la en una fragància l’any 1921. Altres ingredients que es repassen són la bergamota, la fava tonca, el gessamí, el lliri o la romàntica rosa.

You May Also Like

Leave a Reply