Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
La xarxa francesa de botigues Biocoop desembarca a Andorra – En Femení
SEARCH

La xarxa francesa de botigues Biocoop desembarca a Andorra

La xarxa francesa de botigues Biocoop desembarca a Andorra

Dijous, dia 31 de maig a les 20h va tenir lloc la inauguració de l’obertura de la nova botiga Biocoop al Principat, especialitzada en productes biològics i ubicada a l’av. del Fener 41 d’Escaldes-Engordany. El Sr. Claude Grueff, president de Biocoop France, va ser l’encarregat de presidir l’acte inaugural.

La botiga consta d’un espai de 440 metres quadrats amb més de 200 referències de productes a granel i una gamma de més de 5.000 articles biològics.

A més a més, l’espai ambientat amb una decoració típica andorrana compta amb una zona de jocs destinada als més menuts.

Biocoop disposa de més 500 botigues a l’estat veí, la filosofia de les quals es basa en l’esperit de cooperació i el desenvolupament d’una agricultura ecològica sostenible, proveïda per una xarxa d’actors independents i activistes compromesos amb el medi ambient. L’empresa és regeix per un model de governança format per productors agrícoles i executius de botigues.

Amb la nova obertura de Biocoop, s’amplia l’oferta de productes biològics al país i s’implementen els valors i la cultura que la cooperativa francesa transmet.

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply