Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Moda i potència, la combinació perfecta – En Femení
SEARCH

Moda i potència, la combinació perfecta

Moda i potència, la combinació perfecta

Maserati i Ermenegildo Zegna, dos visions d’avanguarda unides per l’estil i l’exclusivitat van ser presents a l’Aqualounge d’Anyòs Park el16 de juny passat.

La marca italiana de cotxes de superluxe i una de les marques de moda més prestigioses es van unir el 2013 per crear cotxes amb un toc de moda, luxe de poques unitats mirant al futur amb interiors a mida amb acabats únics,

Gent guapa, glamur, vestits bonics i els flamants Maserati van ser els punts visuals de l’exclusiva festa on els assistents van posar els seus cinc sentits al voltant de l’elegància, el luxe i l’esportivitat de les dues marques.

Per a l’ocasió, Ermenegildo Zegna va portar una selecció de peces inspirades en aquesta edició i la marca del trident va oferir una prova de conducció als assistents.
Els acabats de l’edició especial Nerissimo estan disponibles a més d’un
model de la marca italiana. Així, els amants de l’elegància de l’all black
poden escollir vestir de negre els Maserati Levante, Ghibli i també el
Quattroporte en aquesta versió especial, que destaca per la seva pintura de color negre de la carrosseria combinada amb un acabat Black Chrome que es deixa veure en la motllura superior del bisell, els detalls del maleter, les sortides d’aire laterals, la graella davantera i els logotips de la marca en els pilars posteriors. També són de color negre els logotips del model i de la versió en la part posterior del vehicle. Glamour, estil i luxe sobre les quatre rodes.

I pel que fa a les pintures, se n’ofereixen dues d’addicionals, en color Nero Ribelle i Grigio Maratea, pel Ghibli i el Quattroporte en combinació amb el Pack exterior de fibra de carboni que van deixar-se veure a l’exclusiu còctel.

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply