Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Aromes d’estiu – EF Style
SEARCH

Aromes d’estiu

Aromes d’estiu

Entra a l’estació més calorosa de l’any fent olor de delicades flors, de selectes fruites silvestres i de notes refrescants gràcies a les últimes novetats olfactives de la temporada.

 

L’ull que ho vigila tot

Mantenint la nota de peònia del perfum original, Kenzo World llança Kenzo World eau de toilette, amb una dolça i fresca tonalitat de pera i amb la suavitat de la flor d’ametller. Kenzo World eau de toilette c.p.v.

Frescor parisenca

La nova eau de toilette Mademoiselle de Rochas emula l’esperit parisenc amb el frescor i la picardia d’un acord floral verd que convida a celebrar el chic de la ciutat de les llums. Mademoiselle Rochas eau de toilette c.p.v.

 

Feminitat aventurera

La intensa molsa de roure mineral s’equilibra amb la dolçor de la pruna Mirabelle i la llum de la frèsia. Feminitat i elegància s’agrupen en un envàs en forma d’O. Chloe Nomade c.p.v.

 

Simfonia floral

Gucci Bloom Acqua di Fiori captura l’essència de la dona Gucci: “Intensament verda i refrescant celebra l’alegria i l’energia de la joventut”. Gucci Bloom Acqua di Fiori eau de toilette c.p.v.

L’art en el cor de la creació

El nou Shiseido Eau de Parfum Ever Bloom “Sakura Art Edition” és una obra d’art fruit del resultat del diàleg entre les diferents formes de creació: composició olfactiva, disseny i cal·ligrafia. Una nova fragància que es basa en notes fresques, tan sing  ulars com sensuals. Ever Bloom “Sakura Art Edition de Shiseido c.p.v

You May Also Like

Leave a Reply