Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Tarot Astrològic: prediccions per al juliol i agost del 2018 – EF Style
SEARCH

Tarot Astrològic: prediccions per al juliol i agost del 2018

Tarot Astrològic: prediccions per al juliol i agost del 2018

ÀRIES

del 21 de març al 19 d’abril

Aquests mesos d’estiu aportaran a Aries tota la força i vitalitat que aquest signe tant necessita per afrontar i vèncer totes les lluites internes i externes que sembla mostrar tan sovint. La força i la màgia alquímica del sol faran meravelles, tot fent possible que puguis fer canvis radicals en la teva persona, racionalitzar les teves pors més profundes i sentir-te totalment renovada i rejovenida.

TAURE

del 20 d’abril al 20 de maig

Pacífica però molt inquieta, aquests mesos de canícula, els Taure entraran en acció, sortint de la rutina, prenent decisions dràstiques, fent canvis. Ha arribat el moment d’afrontar la necessitat de viure i gaudir de la vida i, per tant, cal cercar la millor fórmula per deixar enrere les excessives obligacions, tant personals com laborals. Aprofita el moment i gaudeix al màxim de l’amor i del sexe.

 

BESSONS

del 21 de maig al 20 de juny

Personalment, et sentiràs pletòrica d’energia, satisfeta de les teves fites, en gairebé tots els aspectes de la teva vida; però això, lluny de relaxar-te, farà que busquis nous horitzons on expandir-te. El teu entorn pot ser que no comprengui la teva acritud i que trobis algun escull en el camí. El secret està en què facis servir totalment la teva gran capacitat i força mental per no perdre de vista l’horitzó. Que res ni ningú no impedeixi la teva empenta i entusiasme.

CRANC

del 21 de juny al 22 de juliol

De les aigües més profundes sorgiran emocions una mica convulses que provocaran canvis inesperats en les conductes dels impredictibles crancs. No continguis aquestes aigües, és millor que expressis i alliberis els teus sentiments sense por. Mira al cel i veuràs amb sorpresa que la vida i els astres estan de part teva. Aprofita aquests mesos d’estiu per capgirar la teva vida amorosa i sexual, surt de la teva cuirassa, és hora de renovar-se.

LLEÓ

del 23 de juliol al 22 d’agost

La força del lleó aconseguirà integrar els pros i els contra i fluir alegrement per la vida. El sol i la seva forta energia et faran brillar com mai, s’accentuarà el teu magnetisme personal. L’altra cara de la moneda serà el fet que hauràs de fer algun sacrifici o esforç a la feina, però tranquil·la perquè amb la teva força i energia n’hi haurà prou perquè no deixis de brillar ni un sol dia.

VERGE

del 23 d’agost al 22 de setembre

La tendència a l’aïllament serà present en els Verge durant aquests mesos d’estiu, aquesta interiorització provocarà un cert distanciament amb el teu entorn més proper. Penses que t’exigeixen massa? Necessites anar més al teu aire? Intenta ser fidel als teus principis, fer allò que t’agrada i que et reconforta i, sobretot, troba l’equilibri que t’alliberi però que no t’aparti dels teus éssers estimats.

BALANÇA

del 23 de setembre al 22 d’octubre

Has d’estudiar el teu cos, potser estar més atent als teus ossos, si pateixes alguna molèstia, l’energia solar d’aquests mesos d’estiu i l’exercici poden ajudar-te molt. Et sentiràs molt satisfeta de les teves fites en aquesta meitat de l’any. Prepara’t per seguir recollint èxits en la teva vida laboral, l’esforç i la dedicació sempre tenen la seva recompensa. Fer algun viatge aquest estiu et resultarà molt gratificant.

ESCORPÍ

del 23 d’octubre al 21 de novembre

Vigorós i decidit, l’Escorpí prendrà les regnes de la seva vida, ha arribat el moment de fer i realitzar aquest llarg i tant desitjat o projecte de treball. Aquests mesos d’estiu et serviran de trampolí per posar fil a l’agulla. Per fi seràs fidel als teus desitjos. Peti qui peti, ha arribat el moment de capgirar la teva vida com un mitjó. El món i les oportunitats t’estan esperant.

 

SAGITARI

del 22 de novembre al 21 de desembre

Els esforços o sacrificis que hagis de realitzar aquests mesos d’estiu es veuran àmpliament compensats amb els resultats que obtindràs, així que no has d’estressar-te si les coses no van tan ràpides com tu voldries. Noves il·lusions i projectes t’obligaran a canviar els teus esquemes més profunds o, més ben dit, te n’hauràs d’alliberar. El magnetisme i la seducció estan del teu costat.

 

CAPRICORNI

del 22 de desembre al 19 de gener

Les pors irracionals d’aquest signe poden aflorar tímidament durant aquests mesos d’estiu fent que aquest signe tendeixi a tancar-se en si mateix per donar voltes i més voltes a les coses que el preocupen. Rebre l’energia solar t’ajudarà a comprendre que les coses no són tan negatives i que també cal anar allunyant totes les limitacions autoimposades. Obre’t a rebre l’amor dels teus.

 

AQUARI

del 20 de gener al 18 de febrer

En el teu afany de tenir cura dels teus i del món, pots trobar-te amb algun sacrifici que canviï algun dels teus plans per a aquests mesos d’estiu. Tot i que la teva gran capacitat d’adaptació a les circumstàncies atenuarà qualsevol contratemps. L’Aire és el teu element, la teva ment, la connexió amb l’insconscient col·lectiu. Procura tenir alguns moments de meditació per trobar la solució a tot allò que t’amoïni.

 

PEIXOS

del 19 de febrer al 20 de març

Un estiu mogut i ple de matisos. Moments decisius per alliberar-te de les pors o les controvèrsies personals. Ara compta la vàlua professional, obrir-se a noves possibilitats, potser mirar i valorar les coses des d’un altra perspectiva més creativa i fructífera a la vegada. Peixos ara té l’ajuda de l’univers i amb aquestes solucions que poden arribar de manera miraculosa.

 

You May Also Like

Leave a Reply