Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Beauty insiders: Il·lumina’t! – EF Style
SEARCH

Beauty insiders: Il·lumina’t!

Beauty insiders: Il·lumina’t!

Lluir un rostre lluent i ple de vida està de rabiosa actualitat. Brilla amb els tons irisats i d’acabat humit amb il·luminadors que faran enlluernar el teu dia a dia. Brilla, brilla!

 

 

Dona al blanc

Clarins crea 6 bases correctores que hidraten, preparen i il·luminen instantàniament la pell, al mateix temps que li aporten una acció tractant. El Booste de lluminositat, corregeix i il·lumina totes les tonalitats de pell i atrau la llum proporcionant un resultat espectacular. Clarins Booste l’éclat cpv

 

 

Memòries d’Àfrica

Les SAISONS és la nova col·lecció de maquillatge d’edició limitada de GIVENCHY inspirada en Àfrica i en els seus colors intensos, així com en la seva naturalesa exuberant. BOUNCY HIGHLIGHTER és l’il·luminador amb textura gelificada però amb l’acabat empolsat revolucionari de la firma Givenchy que aporta a la pell un efecte perlat i un resultat lluminós.  Givenchy Bouncy Highlighter N° 1 African Light Gold cpv

 

 

Amb aires japonesos

La línia de maquillatge de Shiseido incorpora Synchro Skin Illuminator, un gel fresc i cristal·lí que proporciona a la pell partícules de nàcar extremadament fines, mostrant que brilla des de dins. Elaborat amb aigua mineral de Kirishima (Japó) és rica en minerals revitalitzants. Shiseido Synchro Skin Illuminator cpv

Un jardí sicilià

Dolce Garden és la nova col·lecció de maquillatge inspirada en un jardí de Sicília a la primavera. El coloret Rosa Duchessa en Provocative 40, d’edició limitada proporciona una lluentor fresca als pòmuls. Conté una bonica rosa dibuixada, degradada en diferents tonalitats de color rosa. Dolce & Gabbana Rosa Duchessa en Provocative 40 cpv

 

Text: Mari Pelegrina

You May Also Like

Leave a Reply