Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Una terrassa chalkpaint – EF Style
SEARCH

Una terrassa chalkpaint

Una terrassa chalkpaint

La ‘tècnica chalkpaint’ fa temps que està de moda. La pintura al guix que deixa acabats pastel al pur estil provençal fa anys que ronda per qualsevol botiga de decoració o gran superfície dedicada al bricolatge, i és vista especialment en mobles antics restaurats, tauletes de nit o rebedors.

Però aquest 2018 el chalkpaint arriba als jardins i terrasses per donar un nou aire als avorrits mobles de teca monocromàtics i ensopits, i una opció genial per renovar les gandules per prendre el sol amb una mica més d’estil, i a més, amb l’opció de poder-ho fer un mateix sense necessitat de gastar-se garies diners però donant un nou look a casa teva. Una bona opció per innovar alhora que es reutilitza perquè part de la gràcia del chalkpaint és que es dona un toc antic als mobles siguin de l’època que siguin.

You May Also Like

Leave a Reply