Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Karl Lagerfeld crea polèmica amb les seves darreres declaracions: “Si no vols que et baixin els pantalons no et facis model” – En Femení
SEARCH

Karl Lagerfeld crea polèmica amb les seves darreres declaracions: “Si no vols que et baixin els pantalons no et facis model”

Karl Lagerfeld crea polèmica amb les seves darreres declaracions: “Si no vols que et baixin els pantalons no et facis model”

El director creatiu de la firma Chanel encén la flama de la polèmica en posar en dubte les declaracions de les víctimes d’abusos pel moviment #MeToo

Si per alguna cosa és conegut Karl Laguerfed, a part de per ser un dissenyador brillant, és per dir el que pensa, agradi o no. El Kaiser de la moda ha creat sempre polèmica amb el que treu per la boca. En diverses ocasions ha donat la seva opinió sobre temes relacionats amb la moda, les dones, l’art o la política. Declaracions de vegades poc convencionals i recollides en el llibre “El món segons Karl” de Jean Christophe Napais.

Lagerfeld en aquesta ocasió ha manifestat a la revista francesa Número Magazine el seu cansament pels esdeveniments relacionats amb el moviment #Me Too i ha afirmat a la publicació francesa: “n’he tingut suficient sobre el moviment #MeToo, n’estic fart d’això” A més a més, afegeix que el que més l’impressiona és que actrius i famoses hagin trigat 20 anys a recordar el que va succeir. I per reblar el clau, hi ha sumat: “si no vols que et baixin els pantalons, no siguis model, entra en un convent de monges. Allà sempre hi ha lloc. Sempre volen reclutar-hi gent!”.

Recordem que el moviment #MeToo ha estat el major escàndol sobre abusos en la indústria de la moda i el cinema dels últims temps.

You May Also Like

Leave a Reply