Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Les tres marques de la Setmana del Disseny d’Estocolm que tothom vol – En Femení
SEARCH

Les tres marques de la Setmana del Disseny d’Estocolm que tothom vol

Les tres marques de la Setmana del Disseny d’Estocolm que tothom vol
Fjordfiesta Furniture

Aquesta marca, fundada per l’arquitecte Pål Lunder l’any 2001, va néixer per preservar el llegat escandinau. La seva proposta es nodreix de Noruega i els seus paisatges, una constant font d’inspiració en el disseny del seu mobiliari. Si calgués descriure en una paraula les seves peces, aquesta seria ‘puresa’.

El primer que va fer Fjordfiesta Furniture va ser reintroduir les cadires Scandia, dissenyades per Hans Brattrud (Dokka, 1933) en la dècada de 1950. Disponibles única i exclusivament en antiquaris des de mitjans dels 70.

 

Carl Hansen & Són

Amb una cartera d’artistes molt destacada composada per Ole Wanscher, Tadao Camino, Mogens Koch, Eoos o Naja Utzon Popov, entre d’altres, la seva presència en la setmana del disseny d’Estocolm era predictible. Carl Hansen va obrir el seu primer taller a Odense el 1908 i aviat es va fer conegut per la qualitat del seu treball. Més d’un segle després, la companyia perviu gràcies a l’equilibri entre l’artesania i les sèries limitades.

 

Warm Nordic

Calidesa nòrdica i comoditat artesana. Aquests són els valors que abandera Warm Nordic fundada per, una casa de decoració que revisita dissenys dels anys 50 i 60. Una cornucòpia d’objectes que aborda des de llums amb un toc industrial a bols de ceràmica de grandàries i colors dispars. Fundada per Frantz Longhi, compta amb les obres de Hans Olsen, Knud Færch, Svend Aage Holm-Sørensen, Arne Hovmand-Olsen, Jacob Herman, Gunnar Cyrén, Studio Føi, Isabel Ahm, Welling Ludvik i Rikke Frost.

You May Also Like

Leave a Reply