Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Zona Coolhunter – En Femení
SEARCH

Zona Coolhunter

Zona Coolhunter

Espardenyes en clau retro, viseres futuristes…Desafia les altes temperatures de l’estiu gràcies a llaminers objectes que faran augmentar un parell de graus més, si és que això és possible, el baròmetre del teu desig.

Logomania

Gucci amb la intenció de recordar els estampats vintage dels anys 80 crea unes espardenyes amb el logo de la firma italiana, on l’estampat retro es fusiona amb l’esperit d’inspiració marinera de la col·lecció pre fall 2018.

Espardenyes Gucci 395 euros

Amb esperit vintage

La marca Bellina vintage llança una col·lecció de cistelles de reixa que recorden les que s’utilitzaven antigament per fer la compra. Elaborades en suau plàstic i disponibles en una gran varietat de colors les trobaràs a la boutique The Apartment en exclusiva.

Cistella de reixa Bellina vintage cvp

Pell de mil·lennista

Dolce&Gabbana s’inspira en l’accelerada vida de les mil·lennistes per crear una crema hidratant il·luminadora amb color que proporciona a la pell un acabat natural per a una pell lluminosa de color uniforme. Disponible en deu tonalitats diferents.

Dolce&Gabbana Millennialskin cpv

En clau futurista

Protegeix-te del sol amb un toc futurista gràcies a la visera DiorClub1 de la firma Dior. Un accessori atrevit al qual ja han sucumbit fashionistes com Camila Coelho i Cara Delavigne, entre altres. Elaborada en color groc transparent i guarnida amb una estructura negra i blanca amb la insígnia de la firma J’Adior.

Visera DIOR 300 euros

You May Also Like

Leave a Reply