Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Torna un any més el moviment curvy amb la celebració del càsting de la II Edició Curvy Fashion Model 2018 – EF Style
SEARCH

Torna un any més el moviment curvy amb la celebració del càsting de la II Edició Curvy Fashion Model 2018

Torna un any més el moviment curvy amb la celebració del càsting de la II Edició Curvy Fashion Model 2018

El moviment curvy continua avançant i es consolida a poc a poc dins la indústria de la moda gràcies a iniciatives com la II Edició Curvy Fashion Model 2018, un certamen de models amb corbes.

A finals del mes d’abril, l’organització del certamen de models curvilínies format per l’agència de models i artistes Miah Management va convocar un càsting a Catalunya on es varen presentar un total de 34 noies amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys, una alçada mínima d’1,70 metres i més de 100 cm de maluc. Les aspirants, procedents de 4 comunitats autònomes: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona van passar un càsting per tal de mostrar a l’organització aspectes relacionats amb la seva persona, així com els principals motius pels quals volen convertir-se en una futura model curvilínia.

El nou certamen del 2018 vol continuar en la línia del de l’any anterior: Impulsar el moviment curvy i trobar models amb corbes, així com oferir-los oportunitat i cabuda en la indústria de la moda. D’aquesta manera, les guanyadores participaran en campanyes publicitàries, lookbooks, e-comerce, editorials de moda… així com l’oportunitat de treballar amb marques que apostin per la dona real.

A més a més, la II Edició, compta amb l’organització de 18 càstings distribuïts per totes les comunitats autònomes a la recerca de les IT CURVY GIRLS de l’actualitat. La gran final tindrà lloc a Barcelona, concretament a les instal·lacions dels emblemàtics hotels H10. Les semifinalistes desfilaran davant d’un jurat compost per bookers de les agències internacionals de Milà, Alemanya, Regne Unit, Dinamarca, Àmsterdam, Suècia i Nova York.

You May Also Like

Leave a Reply