Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS – EF Style
SEARCH

L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS

L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS

Sabem que els aliments d’origen vegetal són més saludables per al nostre organisme perquè contenen l’energia directa del sol, de la terra i de l’aigua. Mentre que les carns en contenen de manera més indirecta i menys pura, ja que les carns d’animals morts tenen una energia molt pesada, estan contaminades químicament i energèticament a causa dels medicaments, hormones, pinsos, etc. A més, si a això hi afegim les energies del sofriment i temor de l’animal, resulta que també ingerim aquestes energies i les sumem a la nostra.

Tots aquests factors tendeixen rebaixar-nos la nostra vibració espiritual. Així que si el que desitges és elevar les teves vibracions i activar la teva espiritualitat, hauries d’anar reduint la ingesta de carns.

Ara bé, quan mengem aliments vius, com les fruites i les verdures crues, a més dels seus nutrients també ingerim la informació de l’ADN i dels codis genètics, com la resistència a la climatologia. Per exemple, l’enciam és portador d’un tipus d’“anticongelant” que ens ajuda amb el fred. En els carotens tenim la informació per a què el nostre cos es protegeixi dels danyosos rajos solars i una llarga llista de valuosa informació genètica que ens ofereix cada aliment. Aquests codis han estat creats i els trobem a la terra amb la finalitat que siguin consumits, ja que són l’aliment perfecte per sanar-nos i mantenir-nos amb l’energia suficient per a què el nostre organisme pugui lluitar contra totes les inclemències.

You May Also Like

Leave a Reply