Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Les 5 tendències de decoració que podem trobar aquest 2018 a les revistes – EF Style
SEARCH

Les 5 tendències de decoració que podem trobar aquest 2018 a les revistes

Les 5 tendències de decoració que podem trobar aquest 2018 a les revistes

No ens enganyem, les revistes de decoració que podem trobar als quioscos retraten la casa ideal, amb molta llum, grans espais i molts diners per gastar-se en decoració. Com que no tots tenim la possibilitat de tenir una casa així, ens morim d’enveja al veure-les i creiem que mai podrem aconseguir uns espais així a la nostra llar, però sí que podem aconseguir que la nostra, sigui com sigui, tingui un look molt més actual seguint les tendències d’aquest 2018.

 

Catifes amb aire antic

Les rajoles antigues fa temps que han tornat. Aquest 2018 s’escampen les catifes que tenen estampats amb aire vintage i són de vinil, que es poden posar a l’interior però també a la terrassa, ja que al ser de PVC es poden rentar i són molt resistents.

 

Torna el paper pintat

El paper pintat va a èpoques. Hi ha temps en què són molt populars i temps en què ningú no pot ni veure’ls. Aquest 2018 tornen a agafar força, però ho fan no a tota la casa, sinó només en una de les parets de l’estança. Això dona un aire renovat a l’habitació però alhora molt d’estil i personalitat.

 

El llautó, un nou punt original

Làmpades, miralls o tauletes baixes són els elements preferits pels interioristes per introduir el llautó a casa teva. Sobretot el mate amb efecte ‘old’ que en diuen, que aporta un toc vintage a l’estança. Si no tens prou diners per a una làmpada o un mirall nous, però no t’hi pots resistir, tens opcions més econòmiques com safates o peces de coberteria.

 

Treu-li la pols al vellut

El vellut és un dels elements més utilitzats a la decoració de la llar al llarg de la història, i aquest 2018 torna a estar de moda. Els sofàs i capçals de llit de vellut s’enduen tot el protagonisme però si tens menys pressupost pots optar per unes cortines o fins i tot per unes fundes de coixí.

 

Planta una planta

Les plantes d’interior són un dels nous must have de la decoració. Potser no cal arribar al que molts interioristes pretenen, que la casa sembli un jardí interior, però sí que podem col·locar-ne alguna d’enfiladissa sobre armaris o calaixeres que caigui pel lateral i aporti color a la sala.

You May Also Like

Leave a Reply