Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
SONOTERÀPIA, MASSATGES ENERGÈTICS AMB BOLS TIBETANS – En Femení
SEARCH

SONOTERÀPIA, MASSATGES ENERGÈTICS AMB BOLS TIBETANS

SONOTERÀPIA, MASSATGES ENERGÈTICS AMB BOLS TIBETANS

L’harmonia de l’home està constantment amenaçada per l’estrès, les pressions i les exigències de l’entorn. El massatge amb bols és un mètode altament eficaç. Les vibracions que emeten actuen directament en l’organisme, provocant una relaxació molt profunda que desencadena processos fisiològics relacionats amb el benestar i la salut. Científicament s’ha demostrat que mitjançant el so es pot aconseguir l’autodestrucció de cèl·lules anòmales i una regeneració òptima per a l’organisme.

Aquest mètode expandeix i intensifica el camp àuric, el qual actua com a defensa energètica aportant-nos vitalitat. Equilibra i harmonitza el cos, els xacres, els meridians i el cos electromagnètic. Augmenten les defenses de l’organisme, equilibra els hemisferis cerebrals (l’activació del dret genera estats de relaxació). Millora el nivell muscular i osteoarticular. Equilibra el sistema nerviós i potencia l’immunològic. Elimina toxines tant físiques com emocionals. Els bols propicien pau interior. A part de sanar, ens condueixen a experiències molt plaents, ja que entres en estats de relaxació de serenitat, calma, felicitat i benestar. Molt indicat per a persones molt racionals, actives i amb estrès (físic-mental). Controla els estats d’angoixa, ansietat, depressió, nerviosisme, insomni i hiperactivitat. També ajuden a augmentar la confiança, la creativitat, la concentració i la capacitat d’acció.

TRACTAMENTS PER ENFORTIR OSSOS, ARTICULACIONS…

Indicat per a esportistes, ballarins, persones que requereixen la força física per treballar. O per a persones amb problemes d’artritis, artrosis, fibromiàlgia i lesions òssies. Com també tendinitis, dolor a l’espatlla, esquena, etcètera.

Els bols encara són més efectius en zones sòlides, fan l’efecte de “bala” o “fletxa”, van directes a l’os. A part d’enfortir “guareixen” (calmen i redueixen els dolors, inflamacions i inflors de lesions, contractures, esquinços…). Aporten molta vitalitat, benestar i donen estats de lleugeresa corporal.

You May Also Like

Leave a Reply