Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Tabandor, connectant amb els joves talents andorrans – EF Style
SEARCH

Tabandor, connectant amb els joves talents andorrans

Tabandor, connectant amb els joves talents andorrans

‘Future Talents’, un programa que promou el desenvolupament professional per a estudiants

  • Tabandor culmina amb èxit la seva primera edició de ‘Future Talents’
  • Durant el programa els estudiants desenvolupen un projecte directament aplicable al negoci i amb continuïtat a l’empresa

Tabandor, empresa tabaquera andorrana amb presència a l’accionariat de Japan Tobacco Internacional (JTI), ha posat en marxa la primera edició del programa ‘Future Talents’, un projecte destinat a promoure l’accessibilitat al món laboral dels joves andorrans.

Dirigit a estudiants majors de 21 anys, siguin de cicle formatiu o de carrera universitària, ‘Future Talents’ ofereix una immersió laboral intensiva, de 8 setmanes de duració, en una empresa de caràcter multinacional. Aquesta experiència els ajudarà a orientar millor el seu futur professional, a més de dotar-los d’eines que enriquiran la seva trajectòria laboral.

Tabandor, una empresa que  compta amb avançades pràctiques en recursos humans, ofereix als estudiants seleccionats per al programa l’oportunitat de desenvolupar un projecte real aplicable al negoci i que, al mateix temps, pugui tenir continuïtat a la companyia. De la mateixa manera, els professionals d’aquesta empresa tenen la possibilitat de conèixer i treballar amb l’anomenada generació “millennial”.

Laia Moles Freixes, estudiant de Business Administration de la Universitat de Lleida i, Carla Moix Alcaraz, que està cursant Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, han estat les primeres estudiants que s’han beneficiat d’aquest programa dins les àrees de Recursos Humans i de Trade Marketing, respectivament. La Laia i la Carla van ser seleccionades mitjançant un rigorós procés de selecció i, un cop acabada l’estança, han realitzat la presentació dels seus projectes davant el Comitè de direcció de l’empresa.

La companyia, que té previst portar a terme el projecte amb caràcter anual i durant els mesos d’estiu, ha valorat de forma molt positiva els resultats de la primera edició de ‘Future Talents’: “A Tabandor creiem que el desenvolupament de les persones i la seva correcta capacitació són la clau per poder assolir una trajectòria professional exitosa. Aquí els estudiants tenen la possibilitat d’entrar en contacte amb una empresa andorrana, multicultural i de gestió internacional”, explica Carolina Galdrán, mentora del projecte i responsable de Recursos Humans de Tabandor.

Tenir un nivell d’anglès avançat, comptar amb el passaport andorrà o el permís de residència i estar cursant una carrera universitària o un cicle formatiu de grau superior relacionat amb alguna de les àrees d’activitat de Tabandor, són els requisits per poder optar a participar en el programa. Amb un màxim de quatre estudiants per cada edició, la selecció es realitzarà segons els projectes previstos dins de l’empresa perquè els estudiants puguin realitzar el programa d’acord amb aquests.

El programa ‘Future Talents’ ens permet conèixer millor els anomenats “millennials” i observar quina és la seva manera de treballar i com es desenvolupen en un entorn professional. Ens hem trobat amb joves molt implicats, autònoms i ben formats“, assegura Carolina.

Les dues estudiants que han participat en aquesta primera edició han coincidit en destacar l’oportunitat que ha suposat per a elles entrar en contacte amb la realitat laboral en un entorn que ha afavorit el seu aprenentatge i l’aplicació dels seus coneixements.

You May Also Like

Leave a Reply