Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Moda tendències: La tardor estrena noves tendències – EF Style
SEARCH

Moda tendències: La tardor estrena noves tendències

Moda tendències: La tardor estrena noves tendències

Ens agradi o no l’estiu ja ha arribat a la seva fi. Toca doncs, fer una nova recerca de les tendències, estampats i colors que es portaran aquesta nova estació que tot just acabem de començar. Hola tardor!

ESTAMPAT ANIMAL

El print animal torna aquesta temporada amb la força i la ferocitat que el caracteritza . No importa l’espècie animal: zebra, guepard o serp. Deixa’t seduir per l’estampat més salvatge de la temporada que veuràs en mil-i-una peces de roba com vestits, camises, abrics…

QUADRES

És un altre dels estampats que has de fitxar aquesta temporada. Tot i que renoven el seu mandat una temporada més, amplien la seva perspectiva amb nous dissenys. Des del quadre més clàssic tipus tartan fins al divertit i geomètric en color vibrant.

COLOR MARRÓ

El marró serà el color protagonista de la tardor. Així ho demostren marques com Loewe, Chloe i Jaquemus, que han inclòs aquest color de difícil combinació, a primera vista en les seves darreres propostes per a la nova temporada. Però no tot són males notícies perquè el nou rei de la paleta cromàtica tardorenca afavoreix gairebé totes les pells: morenes, rosses o pèl-roges.

BOTES COWBOY

La bota provinent del llunyà oest es proclama el calçat estrella d’aquesta temporada. Metal·litzades o en la clàssica pell desgastada, combina-les amb vestits midi (combinació estrella), o per sobre d’un texà molt ajustat. Alerta! Les més excèntriques les combinen per sobre de pantalons tipus sastre tal com hem pogut observar en imatges de l’street style de les darreres setmanes de la moda. Però això ja ho deixem a la teva elecció.

You May Also Like

Leave a Reply