Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Zona coolhunter – Desembre – EF Style
SEARCH

Zona coolhunter – Desembre

Zona coolhunter – Desembre

Dona’t un caprici! És temps de regalar, i per què no? D’autorregalar-se! T’ajudem a recopilar tots els teus desitjos gràcies a la nostra selecció, en la que trobaràs des d’unes sabates amb les quals deixaràs petjada fins a unes originals arracades elaborades artesanalment, passant per una polsera de la qual segur t’enamoraràs.

Logomania

Deixa’t seduir pel logo Cassandra de la firma Saint Laurent gràcies a aquestes sandàlies amb tires de pell de color negre i protagonitzades per l’emblema en daurat de la maison francesa. www.ysl.com

Amor cec

“Bling of love” és el lema del braçalet d’or de 18 K de la firma Gucci. Una joia amb la que la firma italiana vol fer referència a la narrativa romàntica. www.gucci.com

 

Addicció salvatge

Suma’t a la febre de l’estampat animal amb una bossa tipus caixa de metacrilat i amb animal print. Incorpora un únic compartiment i una tanca amb tonalitat daurada, així com una bandolera tipus cadena daurada i acabada amb pell de color negre. www.uterque.com

 

Amb savoir faire

La firma Loewe crea artesanalment aquestes arracades amb forma circular, elaborades amb pell de vedell, rivetejades magistralment amb fil de macramé de llana merina i capaces d’elevar qualsevol look. www.loewe.com

You May Also Like

Leave a Reply