Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Bellesa sota zero – EF Style
SEARCH

Bellesa sota zero

Bellesa sota zero

El termòmetre baixa en picat i la pell s’exposa a factors mediambientals com el fred, l’aire o la humitat. La dermis és veu afectada per aquests i altres aspectes que desencadenen en vermellors, pèrdua de lluminositat, descamació… A continuació et proporcionem la guia anti fred per tal de pal·liar les devastadores conseqüències que el fred ocasiona en el nostre cos.

 

Rostre
  • Hidratació. La hidratació és fonamental per aquesta època de l’any, tant per fora com per dins. Hidrata en profunditat la pell del rostre gràcies a cremes hidratants riques en principis actius i agents hidratants com l’aigua termal.
  • Protecció. Encara que a l’hivern el sol no sigui el protagonista, cal protegir la pell del rostre de la seva radiació. És important aplicar un bloquejador solar amb un SPF 30 com a mínim, o incloure tractaments que el continguin.
  • Exfoliació. Quan la pell és mostra opaca i sense vida és recomanable realitzar una exfoliació, per tal d’arrossegar les cèl·lules mortes que es van acumulant al rostre. Aplica entre 1 i 2 cops per setmanes un exfoliant suau que ajudi a millorar la circulació sanguínia i elimini les cèl·lules mortes acumulades.

 

Cabell
  • Sanejar les puntes. L’hivern és un bon moment per tallar les puntes i regenerar la melena, això provocarà que el cabell es vegi més saludable i creixi amb més fortalesa.
  • Nodrir i hidratar. Aplica xampús i acondicionadors que ajudin a recuperar la fibra i l’emforteixin. Els olis, també son ideals per contribuir en aquesta tasca, a més els pots aplicar tant en sec com en moll.
  • Deixa les planxes de costat. Evita sempre que puguis les planxes de cabell i no abusis dels assecadors, ja que són una font tèrmica directa que fa malbé la cutícula del cabell. A l’hora d’eixugar el cabell fes-ho a una distància de 20 cm aproximadament i aplica abans un protector tèrmic.

 

Cos
  • Hidratació ad hoc. Zones com els colzes, els genolls o els talons acostumen a deshidratar-se inclús a descamar-se durant aquesta època de l’any. Hidrata dites zones amb cremes riques en glicerina, urea o àcid làctic.
  • Mudar la pell. La pell del cos igual que la del rostre acumula cèl·lules mortes que cal eliminar per tal que aquesta llueix revitalitzada i suau. Opta per peelings mecànics amb microgrànuls i específics per al cos, amb una constància d’entre 1 i 2 cops per setmana.

You May Also Like

Leave a Reply