Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
21 Buttons, l’app d’origen català que triomfa al món de la moda – EF Style
SEARCH

21 Buttons, l’app d’origen català que triomfa al món de la moda

21 Buttons, l’app d’origen català que triomfa al món de la moda

La influència de la moda cobra cada vegada més repercussió a les xarxes socials. Fruit d’aquesta tendència neix 21 Buttons, una app que permet generar ingressos compartint estilismes. Els artífex són un grup d’emprenedors de Barcelona que van iniciar el projecte el 2016 i ja han aconseguit un total de 900.000 descàrregues durant el primer any.

L’app d’e-comerce permet a cop de clic adquirir al moment les peces de roba que més ens agraden dels nostres amics i influencers preferits i que ells també poden obtenir. Després de l’èxit obtingut a Espanya i Itàlia, l’empresa se centra en l’expansió a escala internacional amb la finalitat de convertir-se en l’app de referència dins el món de la moda. Per això, el grup empresarial ha iniciat diversos acords amb les principals marques de moda. A més a més, els emprenedors catalans han fet un pas endavant amb la creació de la web 21 Buttons que veurà la llum el mes de novembre vinent.

Entre els seus milers d’usuaris figuren els blocaires i influencers més seguits del moment com Jessica Goicochea, Dulceida, Marta Riumbau, Laura Escanes, Gigi Vives i Pelayo Diaz, entre altres.

21 Buttons s’ha convertit en l’app de la moda per excel·lència oferint una nova perspectiva del consum de la moda i també una nova manera d’accedir a aquest sector seguint el model de “ho veig, ho vull”, tant en voga actualment.

You May Also Like

Leave a Reply