Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
27 anys sense el gran Freddie Mercury – EF Style

27 anys sense el gran Freddie Mercury

27 anys sense el gran Freddie Mercury

Ulls pintats, bigoti, pantalons ajustats i samarreta fora. La icona de la música hauria fet a principi de mes 72 anys i no hi ha lloc millor per celebrar una festa d’aniversari així que al Hard Rock Cafe.

Bigotis postissos van protagonitzar el “Freddie for a Day” a ritme de ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We are the Champions’ i desenes de cançons del gran cantant, tot ple de fans i personal del Hard Rock que volien homenatjar l’heroi, honrar la seva música i el seu llegat, cançons de Mercury però també de Queen, amb ritmes de DJ-J.NANO.

Mercury va ser una icona musical i també social, mort per culpa de la SIDA va ser capaç d’encapçalar la lluita contra els tabús i la discriminació de l’època, essent un dels primers famosos que va explicar al món sencer que els rics i famosos també podien patir i també podien lluitar.

Una festa amb toc solidari, ja que els diners recaptats amb la venda de bigotis van ser tots destinats a The Mercury Phoenix Trust i els seus projectes per lluitar contra la SIDA.

27 anys sense el gran Freddie són molts, i no n’hi ha prou amb un dia per recordar-lo, malgrat sigui una jornada celebrada arreu del món i plena de campanyes per a la recaptació i sensibilització sobre la SIDA.

 

Fotos: Maricel Blanch

You May Also Like

Leave a Reply