Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
5 consells per tenir un armari (gairebé) perfecte – EF Style
SEARCH

5 consells per tenir un armari (gairebé) perfecte

5 consells per tenir un armari (gairebé) perfecte

L’armari és un dels espais de la casa que fa més ràbia de tenir desordenat, sobretot perquè sovint es fa difícil tenir-lo com a una li agradaria. Aconseguir conjunts ben combinats depèn, en gran part, de l’organització del teu armari i que et sigui més o menys senzill.

En tot cas, et proposem cinc consells d’una personal shopper per aconseguir, que si no pots tenir-lo més gran, el puguis tenir més ordenat.

 

Confia en el canvi d’armari

Has de fer sí o sí dos canvis d’armari a l’any. A la primavera i a la tardor són les millors opcions. Quan arriba el bon temps cal guardar les peces de roba que són més gruixudes i que no ens tornarem a posar fins a la tardor, i deixar més a la vista les peces lleugeres per poder veure-les millor.

Fes servir caixes transparents

Per ajudar-te a trobar les coses que busques (o fins i tot aquelles que ni tan sols recordaves que tenies!) fes servir caixes transparents: per la roba d’abric, per als mocadors i bufandes, per les sabates, etc. Ho trobaràs tot més fàcilment i et serà més senzill fer conjuntets.

Ven roba o regala’n

Sovint acumulem roba que no ens tornarem a posar mai més. És lògic que ens faci pena desprendre’ns-en però és l’única manera de fer lloc a l’armari. Agafa una per una totes les peces i posa-les en tres piles, les que no vols perdre de vista per res del món, les que no et posaràs mai més i les que potser et poses aquesta temporada tot i que no són de les preferides. La roba que no vols la pots regalar, donar a la beneficència o vendre-la per aconseguir alguns calerons per comprar-ne més.

Organitza-ho tot bé

La millor manera de tenir l’armari ben organitzat és posant les peces en ordre. Però en quin? Pensa en com estan distribuïdes a les botigues: Els jerseis amb els jerseis, els pantalons amb els pantalons, etc. Però a les botigues sovint també hi ha conjunts fets, i això també pot ser una bona opció per al teu armari, la de posar la roba per gammes cromàtiques i algunes peces conjuntades.

Fes servir penjadors!

Com més penjadors tinguis, millor. Tenir la roba en penjadors et permet veure tot el que tens amb un sol cop d’ull. Això sí, intenta que siguin tots iguals de forma, sinó el que passarà és que uns ocuparan més que els altres i traurem efectivitat a l’espai, cosa que fa que en puguem penjar menys. Els abrics i els vestits de mudar els pots posar en bosses transparents, així estaran del tot impecables quan te’ls tornis a posar.

You May Also Like

Leave a Reply