Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
5 fruites de tardor per trobar-te d’allò més bé – EF Style
SEARCH

5 fruites de tardor per trobar-te d’allò més bé

5 fruites de tardor per trobar-te d’allò més bé
Alvocat

Els alvocats han estat apartats de les dietes sanes durant molts anys perquè tenen una gran quantitat de greixos. Ara bé, des dels darrers anys, en què és més important evitar els sucres que no pas els greixos, l’alvocat ha pres protagonisme. És un aliment ric en potassi (més que no pas un plàtan, per exemple), i aporta també magnesi. A més, té vitamina B i E,i antioxidants. Així mateix, és molt versàtil a la cuina, se’n poden fer molts plats i amb un gust espectacular.

 

 

Kiwi

No ens enganyem, el kiwi és una fruita lletja, però un cop oberta guanya en bellesa,  sobretot pel gust i pels seus components. La vitamina C és el que més ens aporta aquesta fruita, de fet una sola peça de kiwi en conté més del 80% del que ens cal en un dia (gairebé el doble que una taronja, per exemple). Menjar-ne ens mantindrà joves i ens donarà més salut, per molt lletjos que siguin els pèls que la recobreixen.

 

 

Figa

La figa també té continguts alts en potassi, i en fem èmfasi perquè és un element que ens ajuda a mantenir alta la pressió arterial i per tant millorar la nostra vida. També té alts continguts en fibres, que també ens ajuda a mantenir una bona digestió. A més, té ferro, Vitamina C i calci, amb la qual cosa és una fruita ben completa que ens ajudarà a tenir bona salut aquesta tardor.

 

 

Raïm

El raïm es comença a collir al setembre, de fet, per la major part de terres catalanes aquests dies es pot veure tractors amb remolcs plens. I és que no només serveix per fer el vi, sinó que menjat sol és perfecte per al funcionament dels ronyons, els intestins i el fetge. Té potents antioxidants, cosa que fa que doni un cop de mà a la prevenció de certs tipus de càncer.

 

 

Pera

La pera és la pera. És una de les fruites amb més contingut de fibra soluble, fet que fa que ajudi a reduir el colesterol dolent a la sang. Malgrat que en podem trobar tot l’any, a casa nostra la pera és una fruita de tardor, i per tant, una de les més bones que podem trobar en aquesta època. Les peres tenen potassi, fòsfor, calci, magnesi, sodi, ferro, i propietats antioxidants. 

You May Also Like

Leave a Reply