Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
5 tendències foodie pel 2019 – EF Style

5 tendències foodie pel 2019

5 tendències foodie pel 2019

Com tot en aquest món consumista, l’alimentació també es mou per modes i tendències. Fa dècades no ens imaginàvem la cuina com és avui, ni tan sols fa cinc anys i ara és tot un món ple d’alternatives que venen i se’n van. Aquestes en són algunes de les que apareixeran o es reforçaran aquest 2019:

 

Un nou àpat

No és que la moda del brunch s’hagi estandarditzat (que poc li falta) sinó que és un dels àpats que fa molts anys que ja no fem. En aquestes latituds i amb els horaris que tenim, cada cop s’imposa més un petit mos a mig matí, entre l’esmorzar abans d’anar a treballar i el dinar, i que cada cop pren més presència com a “snack” sa.

 

El Trashcook

No és el nom d’un grup de música punk, sinó la tendència de cuinar amb parts d’aliments que ara directament van a la brossa. Pells de fruites o els talls més propers a l’arrel d’algunes verdures començaran a guanyar terreny en l’elaboració dels plats del 2019

 

Aliments amb consciència

És l’evolució del quilòmetre zero. S’imposa la moralitat com una barreja entre productes de qualitat, amb garanties de producció i alhora de proximitat, un pas més per aconseguir un món més sostenible i una economia que afavoreixi l’entorn i els que treballen bé.

 

Super polvos

No parlem de sexe, sinó de superaliments en pols per prendre quan sigui i on sigui, els sobres per batuts passaran a ser per fer les teves pròpies barretes, pans de pessic, sopes o el que la imaginació abarqui per vendre més complements alimentaris que mai.

 

La revolució de les compres

La compra per internet s’està estandarditzant, no només la de menjars preparats sinó també la de verdures i productes frescos a través del mòbil o la tauleta. La revolució està arribant i aviat, per comprar una col, haurem de passar per l’era digital deixant el pagès cada cop més lluny.

 

You May Also Like

Leave a Reply