Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Arbre de nadal natural o artificial? – EF Style
SEARCH

Arbre de nadal natural o artificial?

Arbre de nadal natural o artificial?

Enrere queden aquells arbres de nadal de plàstic esquelètics, lletjos i molt artificials que decoraven les cases que per mida o per no matar-ne un de natural van començar a popularitzar l’arbre artificial. Hi ha autèntiques meravelles pel que fa a la imitació d’arbres de debò, però quins són els peròs i els contres dels arbres naturals? I dels artificials?

 

Arbres de debò

Els arbres naturals són una bona opció per l’ambient nadalenc. Aroma fresc i natural són els seus punts forts. Són arbres cultivats durant un parell d’anys que hauran ajudat a reforestar el planeta i alhora són biodegradables i per tant, tornen a ella. Un cop passades les festes, es poden replantar!

Els punts febles són la seva fragilitat i dificultat de transport. Són èssers vius i per tant cal tenir-ne cura. Regar-los, allunyar-los de la font de calor de la llar i cal esbrinar d’on provenen per saber que no han estat tallats de manera il·legal.

Arbres artificials

Són fàcils de transportar i econòmics, ja que es poden reutilitzar any rere any. Hi ha qui pensa que amb això s’estalvia de tallar un arbre viu.

Però per altra banda no deixa de ser un plàstic, i a més fabricats normalment a la xina en unes condicions pels treballadors poc transparents. Contaminen en fabricar-se i en llençar-se.

You May Also Like

Leave a Reply