Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Becier Viatges ens porta a San Francisco! – EF Style

Becier Viatges ens porta a San Francisco!

Becier Viatges ens porta a San Francisco!
  • País: Estats Units, Califòrnia
  • Habitants: 860.000
  • Superfície: 121,4 km2
  • Llengua: Anglès
  • Moneda: Dòlar americà

 

Quan anar-hi 

El clima a San Francisco no varia gaire al llarg de l’any, així que qualsevol època de l’any pot ser bona, tenint en compte que les temperatures no són altes en cap període de l’any, a l’estiu la mitja és de 16-18°. L’època més plujosa és l’hivern.

Què menjar 

Com a ciutat cosmopolita que és, podem trobar tota mena de menjar; asiàtic a China Town, menjar americà a Union Square, menjar italià a Little Italy i peix i marisc a Fisherman’s Wharf, vell port ubicat vora Chinatown.

Llocs per visitar 

Entre el Top 10 de San Francisco, destaca el Golden Gate, un dels ponts penjants més alts i llargs del món; el millor lloc per veure’l és des del mirador H. Dana Bowers. Alcatraz, antiga presó de màxima seguretat, tancada des de fa anys i que actualment es pot visitar, amb una audioguia, els narradors de la història són antics funcionaris de presons que hi van treballar. Fisherman’s Wharf, primer port de San Francisco, actualment ofereix, en un entorn turístic, un punt d’autenticitat en què es poden fer múltiples activitats. Sausalito, petita població situada enfront de la península de San Francisco, coneguda per les seves cases flotants, de les que hi ha més de 400. Muir Woods, un dels parcs nacionals més coneguts del nord de Califòrnia, se situa a 12 km del Golden Gate.

Sabies què? 

La Badia de San Francisco va estar habitada durant milers d’anys per tribus índies. El 1542 el primer europeu que va trepitjar la badia va ser un espanyol, anys més tard hi van arribar els anglesos, si bé van ser els jesuïtes espanyols els primes en instal·lar-s’hi amb les seves missions.

La ciutat va ser fundada el 1776 per un frare espanyol i es va desenvolupar gràcies a la febre de l’or. Actualment és una de les destinacions turístiques més importants dels Estats Units, és el centre tecnològic, financer i cultural de Califòrnia, competint amb Los Àngeles.

You May Also Like

Leave a Reply