Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Becier Viatges ens transporta a Costa Rica! – EF Style

Becier Viatges ens transporta a Costa Rica!

Becier Viatges ens transporta a Costa Rica!

Naturalesa, platja i aventura són els tres grans tresors que amaga Costa Rica, un autèntic paradís que ofereix gran varietat d’activitats.

  • Capital: San José
  • Habitants: 4.857 milions hab.
  • Superfície: 51.100 km²
  • Llengua: l’Idioma oficial és l’Espanyol.
  • Moneda: Colon Costa-riqueny
  • Quan anar-hi: l’estació seca és de desembre a maig.
  • Com moure’s: En bus o en cotxe. No són distàncies llargues en Km però la circulació és lenta a causa del clima i estat de les carreteres.
Què menjar:

Gallo Pinto: Una barreja d’arròs i frijoles condimentat amb un ingredient secret, salsa Anglesa, fet a força d’espècies. Molts ho acompanyen amb natilla.

Olla de carn: És la sopa típica del país i és feta a base de carn i diversos tipus de vegetals de la zona: pastanaga, papa, yuca, chayote, ñampí, elote, ayote, tiquizquei plàtan.

Empanades de “chiverre”: massa de pa emplena de chiverre, vegetal similar al “chayote” i tradicional en la cuina de Costa Rica.

Llocs per visitar :

Volcà Arenal

Arenal és considerat el volcà més actiu i més jove de Costa Rica. Encara que avui dia la seva activitat sigui menor, encara es pot observar núvols de cendra, sorolls subterranis, torrents de lava ardents i sobtades explosions. Amb la seva forma perfectament cònica, presenta un espectacle de llums amb les seves erupcions explosives.

Tortuguero

El Parc Nacional de Tortuguero, és un escenari protegit que ofereix una exuberant flora amb gran varietat de fauna. El seu principal atractiu és el singular ritual de les tortugues marines que s’acosten a la riba per pondre els ous.

Manuel Antonio

Situat a la costa del Pacífic, és un dels més visitats per les seves platges càlides i de sorra blanca bordejades de boscos i vegetació. Té una gran varietat de fauna amb més de 100 espècies de mamífers i d’aus.

Monte Verde

El seu major atractiu són les Reserves Biològiques de bosc humit i tropical. Ofereixen gran varietat d’activitats d’aventura com el seu conegut “canopy” i ponts penjants

Sabies què?

Costa Rica és “Pura Vida”. Aquesta és una expressió que els costa-riquenys utilitzen contínuament. Ho fan per saludar, per acomiadar-se, o per definir el seu estat d’ànim positiu. No és solament una frase popular, sinó que tanca una veritable filosofia de vida.

Considerat en vàries ocasions, uns dels països més feliços del món.

You May Also Like

Leave a Reply