Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Bellesa coreana – EF Style
SEARCH

Bellesa coreana

Bellesa coreana

Són innumerables els beneficis que ofereix a curt i llarg termini seguir els rituals que dicta el món de la bellesa coreana. Aquest mes et desvelem el secret de la perfecta pell asiàtica. Pren-ne nota!

És inevitable atribuir la pell d’una asiàtica a una pell perfecta i sense imperfeccions. I és que el seu objectiu és aconseguir una dermis impol·luta mitjançant la superposició de productes.

 

Doble neteja

És el primer pas i el més primordial per obtenir una pell perfecta. El ritual de la doble neteja coreana comença amb un netejador facial a base d’oli per tal de desfer la formulació del maquillatge i eliminar la brutícia acumulada. A continuació s’utilitza un desmaquillant humectant per eliminar restes de maquillatge i altres impureses com la suor.

 

Raspalls elèctrics

No hi ha un millor aliat per obtenir una neteja perfecta que servir-se d’aparotologia específica per tal d’aconseguir-ho. Els raspalls elèctrics són una bona opció per retirar el maquillatge gràcies a la suau vibració que emeten quan es troben en contacte amb la pell.

 

El tònic

El tònic és un producte cosmètic essencial en el ritual de bellesa coreana, ja que ajuda a “fixar” la pell després de la neteja, per tal que aquesta pugui absorbir el tractament posterior. La clau? Aplicar-lo amb el palmell de la mà i efectuant suaus tocs. D’aquesta manera el producte penetrarà millor.

 

Hidratació

La hidratació és imprescindible, sigui quin sigui el tipus de pell. Cal escollir el tipus d’hidratant que més s’adeqüi a cada tipus de pell: normal, seca o mixta.

 

Protector solar

Cal utilitzar-lo tant a l’hivern com a l’estiu. L’objectiu és evitar que es formin les antiestètiques taques produïdes pel sol i optar per aconseguir un rostre unificat.

You May Also Like

Leave a Reply