Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Bely Basarte, una ‘cantautuber’ que no atén prejudicis – EF Style

Bely Basarte, una ‘cantautuber’ que no atén prejudicis

Bely Basarte, una ‘cantautuber’ que no atén prejudicis

El seu canal de Youtube supera els 400.000 seguidors. Bely va doblar Emma Watson en les cançons de ‘La Bella i la Bèstia’

És dolça i riallera, llueix tatuatges diversos i supera la timidesa guitarra en mà. El seu olfacte per compondre, moure’s en les xarxes i connectar amb la gent brilla més que el seu pírcing. Bely Basarte és un fenomen nascut a Youtube (el seu canal supera de llarg els 400.000 seguidors) i prepara el seu salt analògic: en el primer trimestre del 2018 publicarà el seu primer disc.

Bely Basarte ja té el seu primer videoclip oficial de la mateixa cançó que selecciona per l’acústic de ‘On Barcelona’, ‘No te quiero ver llorar’. Una lletra que, explica, va en la línia del missatge que vol transmetre en les seves properes cançons i que fa temps que comparteix en les periòdiques gravacions que penja en els seus videoblogs: “Sigues positiu i lluita pel que vols. L’esforç és important si pretens assolir els teus somnis”.

Belén (que així es diu) va començar en aquesta aventura artística fa vuit anys i poc sospitava un desenllaç tan feliç. Els primers passos van ser ‘covers’ d’artistes o grups que admirava, com Simple Plan i Celine Dion. Això sí, no va deixar d’estudiar Administració i Direcció d’Empreses – “que em serveix per fer la declaració de renda i poc més”, riu-. Un cop graduada va ser quan vaig decidir dedicar més temps a Youtube.

La popularitat de Bely Basarte va tenir una significativa empenta quan Walt Disney va voler que fos ella la versió cantadora d’Emma Watson a la pel·lícula ‘La Bella i la Bèstia’ (Bely és qui la dobla en les cançons).

You May Also Like

Leave a Reply