Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Cuidar el cabell a l’estiu – EF Style
SEARCH

Cuidar el cabell a l’estiu

Cuidar el cabell a l’estiu

El sol, el clor, la sal del mar, inclús el vent són alguns dels factors externs que poden danyar i perjudicar el cabell a l’estiu. A continuació et proporcionem el manual definitiu per tenir-ne cura  quan arriba la calor.

 

Protecció solar capil·lar

De la mateixa manera que apliquem un filtre solar amb SPF per protegir la pell, també cal fer-ho per al cabell. Existeix una gran varietat de protectors solars capil·lars en diferents formats que a més a més de protegir-lo contra els raigs UV també el nodreixen, l’hidraten i li aporten brillantor.

Hidratació abans d’anar a la piscina o la platja

És important subministrar un producte hidratant al cabell abans d’un bany de sol. Aquest s’aplica de mitjos a puntes i es deixa actuar durant tot el dia, inclús es pot tornar a aplicar després de cada bany, i ser retirat al final de la jornada sota la dutxa.

Tractaments fortificadors i hidratants al saló

És tan important preparar el cabell abans de l’estiu com durant i per descomptat després. Posar-se en mans de professionals serà la clau per encertar amb el tractament correcte i adequat al tipus de cabell. A Salon emotion comptem amb eines de diagnòstic (gratuït) per tal de realitzar un examen exhaustiu i profund del cabell i cuir cabellut.

Tallar les puntes cada dos mesos

Tan si el cabell és curt com llarg, tallar les puntes bimensualment ajudarà a sanejar-lo i acabar amb la sequedat que s’origina a la punta, així com promourà la fortalesa capil·lar.

Aplicar productes termoprotectors abans d’eixugar-lo

És primordial protegir-lo de fonts de calors directes com les d’assecadors i/o stylers. L’ús d’un fotoprotector aplicat de mitjos a puntes el protegirà de la calor directa d’aquests aparells elèctrics.

You May Also Like

Leave a Reply