Cuina vegana gens avorrida. Avui Gaspatxo!

Cuina vegana gens avorrida. Avui Gaspatxo!

La cuina espanyola té plats absolutament fabulosos, amb gran varietat d’aliments i mil maneres de cuinar-los, però a l’estiu, cap com el gaspatxo. Hi ha mil maneres de fer-lo, cada família té la seva, perquè és un plat fàcil de fer, fresc, saciant i sa, per això és una de les receptes veggie que segur que aquest estiu triomfarà de valent a totes les cuines. Nosaltres us en proposem un amb síndria, per oferir-vos encara més frescor!

 

Ingredients:

200 grams de tomàquet (si pot ser, cor de bou)

200 grams de síndria

un raig d’oli d’oliva verge extra

una mica d’alfàbrega

 

Preparació:

Primer de tot hem de pelar el tomàquet i treure les llavors de la síndria. Posar-ho en un bol i triturar-ho amb una batedora, per exemple. Quan ho estiguem batent hi hem d’afegir un raig d’uns 50 ml d’oli i una mica de sal. Un cop batut es reserva a la nevera.

Al mateix got de la batedora hi hem de posar l’alfàbrega i uns 100 ml d’oli. Aquesta barreja la podem tirar per sobre del gaspatxo al servir-ho.

Un consell: Com més estona ho tinguem a la nevera abans de servir-ho, més fresc i deliciós el trobarem!

You May Also Like

Leave a Reply