Cuina vegana gens avorrida. Avui guacamole!

Cuina vegana gens avorrida. Avui guacamole!

Seguir el rastre del guacamole és molt complicat. Diuen que els asteques ja en prenien i per tant és un menjar dels més antics del continent americà. El seu principal ingredient és l’alvocat, un aliment amb moltíssimes propietats que van la mar de bé per a la nostra salut, i a més és boníssim!

Deixeu de banda els guacamoles de pot, en podeu fer de manera casolana que segur que us queda molt bo. Us proposem una recepta senzilla i sana:

Ingredients:

2 alvocats madurs

coriandre fresc

15 grams de ceba tendra

1 xili

Preparació:

Tallar la ceba, el xili i el coriandre a trossos ben petits.

Partiu l’alvocat pel mig i retireu-ne la polpa. Tritureu-la amb una forquilla fins a deixar-la tan fina com us agradi.

Afegiu-hi els ingredients que heu tallat a trossos i barregeu-ho bé. Afegiu-hi una mica de sal al vostre gust.

Un consell: perquè no s’ennegreixi podeu afegir-hi unes gotes de llimona o deixar el pinyol de l’alvocat fins a l’hora de servir-lo.

You May Also Like

Leave a Reply