Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Decoració ecofriendly – EF Style
SEARCH

Decoració ecofriendly

Decoració ecofriendly

La febre Eco també ha arribat al món de la decoració gràcies a la conscienciació, cada vegada més present en l’ésser humà. Crear espais amb elements decoratius elaborats amb matèries primeres sostenibles com les fibres naturals, és una tendència que capta cada vegada més atenció entre els gurús del disseny d’interiors.

A continuació et donem les claus d’una nova tendència decorativa que connecta amb la naturalesa:

Mobiliari de fibres naturals

Materials com el cannage, el vímet o el bambú són utilitzats per elaborar mobiliari com cadires, taules o butaques. Es tracta d’un material amb el qual es poden crear ambients contemporanis amb peces originals.

Tèxtils handmade

No hi ha més satisfacció personal que la d’elaborar alguna cosa amb les pròpies mans. Les tècniques de punt i ganxet permeten confeccionar meravelles tèxtils en forma de coixins, cortines, estovalles… Per als que no tenen molta traça en això de les agulles també es poden decantar per fibres ja confeccionades com el cotó o el lli.

Decoració floral

Les flors i les plantes naturals aporten calidesa i serenor a qualsevol ambient. EL millor és elaborar senzills rams de flors de temporada com margarides o clavells i combinar-les amb plantes d’interior. Els cactus també són una bona alternativa green.

You May Also Like

Leave a Reply