Del mar a la terra

Del mar a la terra

El Healthy ha renovat la seva carta i avui els presentem un dels seus plats estavelles. Et convidem que vinguis a conèixer-la a partir de Desembre.

Propietats i beneficis

La quinos és un superalimento de deliciós sabor i múltiples beneficis per a la salut. Posseeix un alt nivell de proteïnes.
Composta per: minerals (calci, ferro, magnesi), vitamines (C, I, B1, B2 i niacina) i fòsfor. És rica en aminoàcids, Omega 6.
El salmó és un aliment molt nutritiu i que s’ha guanyat la seva reputació com un dels més saludables al món. Rico en proteïnes i en àcids grassos essencials per a la salut. Font de vitamines com la B12 i B6 i niacina, a més de minerals com el seleni, el magnesi i importants quantitats de calci.

Risotto de quinoa negra 

Ingredients
• Quinoa 100 gr. 
• Tinta de calamar 1 gr.  
• Vi blanc 30 ml. 
• Nata per cuinar 30ml. 
• Pebrot verd 6 gr.  
• Pebrot vermell 6 gr.  
• Ceba 6 gr.  
• Sal i pebre negre

Preparació
1 – Bullir la quinoa subhasta que el centre quedi
transparent + refredar

2 – Tallar tota la verdura brunoise (molt petita) 
3 – Escalfar oli oliva en una paella i afegir la verdura 
4 – Saltejar be i afegir vi blanc i surt 

Salmó 

Ingredients
• Salmó fresc 180 gr.
• Sal d’escates (maldon)

Preparació
1 – Netejar salmó d’espines i pell

2 – Marcar en una paella 5 mm por costat 
3 – Tallar a vagi (de costat) 
4 – Afegir sal d’escates per a dalt

 

Recepta: The Healthy

You May Also Like

Leave a Reply