Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
El luxe també pensa en verd – EF Style

El luxe també pensa en verd

El luxe també pensa en verd

Si hi ha una dissenyadora ambaixadora del luxe ecosostenible, aquesta és Stella Mc Cartney. L’anglesa, filla de l’ex-Beatle, ha mantingut des de la creació de la seva pròpia firma el 2001 unes consignes basades en la no-utilització de pells animals per a la producció i confecció de les seves col·leccions de roba. Mc Cartney ha volgut deixar constància del fet que disseny i sostenibilitat no són incompatibles. Entre els seus teixits amb compromís mediambiental, destaquen el cachemir regenerat, el nailon reciclat i la viscosa produïda en boscos certificats de Suècia.

Altres marques que s’han unit a la moda responsable són Armani, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein i Gucci, que recentment han pres la decisió de renunciar a l’ús de pell animal per a les seves col·leccions, unint-se així a la tendència cruelty-free. Una decisió aplaudida per PETA, l’organització de persones en favor del tracte ètic dels animals i dels amants de la naturalesa.
Amb el desig que més marques de luxe se sumin a aquesta pràctica ecofriendly, ha nascut Fur Free Alliance, una coalició internacional destinada a connectar companyies i consumidors finals que busquen productes ètics.

 

Text: Mari Pelegrina

You May Also Like

Leave a Reply