Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
El Museu dels selfies – EF Style

El Museu dels selfies

El Museu dels selfies

Com us quedaríeu si us diguessin que grans artistes com Rembrandt o Van Gogh són els precursors de les selfies? Doncs això és el que assegura Tommy Honton, comissari del Museu del selfie de Califòrnia. I ho defensa argumentant que aquests grans artistes, com molts altres, van fer-se autoretrats, la manera antiga de fer-se una autofoto quan encara no existien les fotos.

Ells són els que han inspirat l’obertura d’aquest museu situat al nord de Los Angeles, que reivindica les autofotos com a art ja que cal tenir en compte l’angle, l’enquadrament o l’enfocament, a més d’evitar al màxim la presència del braç per tenir un bon retrat final.

El museu, a més de reflexionar sobre tot això, convida a imitar alguns selfies mítics, com el que va protagonitzar el jove aventurer Alexander Remnev ara fa uns quants anys des de l’antena d’un gratacels.

You May Also Like

Leave a Reply