Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
EL SOL: Ets la llum! – EF Style
SEARCH

EL SOL: Ets la llum!

EL SOL: Ets la llum!

Després de l’enigmàtica Lluna, ens arriba la carta núm. XVIIII, el Sol, la llum, l’alegria de viure, el goig, l’èxit i el progrés, arriba a la nostra vida minimitzant qualsevol cosa negativa.

Es tracta d’una carta de renaixement que ens arriba després d’haver superat una mala època o una mala ratxa, amb aquesta carta els moments difícils queden enrere definitivament.

Al llarg de la història s’ha relacionat el Sol amb la divinitat i com a tal se l’ha adorat, el Tarot també relaciona aquesta carta amb els valors més suprems i elevats que existeixen entre els humans.

En l’amor ens parla de generositat, de sentiments honestos i nets, de compartir, gaudir de l’amistat i de la família.

També en la salut ens parla d’un estat excel·lent, de vitalitat i de la necessitat de prendre contacte amb la naturalesa i de nodrir-se amb l’astre rei, el Sol, naturalment.

  • El costat fosc: és l’orgull, la vanitat i l’egoisme, el fet de voler sortir-se sempre amb la seva. Per alta part ens avisa que estem ofegant el nostre nen interior.
  • Un consell màgic:Recorre a aquesta carta quan perdis la confiança en tu mateix, o quan sentis que has perdut les ganes de viure. Mira el cel, contacta mentalment amb aquesta immensa bola de foc, deixa’t absorbir per la corrent d’un dels seus rajos solars de consciència, dissol-te en la seva llum daurada i sent l’energia regeneradora i plena de vida alegre.

You May Also Like

Leave a Reply