Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
ELS SENTITS SÓN ELS GRANS ALIATS DE L’APRENENTATGE – EF Style

ELS SENTITS SÓN ELS GRANS ALIATS DE L’APRENENTATGE

ELS SENTITS SÓN ELS GRANS ALIATS DE L’APRENENTATGE

El cervell d’un nadó és com una computadora buida i preparada per omplir la base de dades.

Com tot aprenentatge, amb la repetició d’una acció, allò que quan som més grans li diem “pràctica”, millora el coneixement.

Un bebè té la capacitat d’aprendre amb tots els sentits, per tant necessita tocar, escoltar, veure, olorar i tastar! Allò de posar-s’ho tot a la boca, de voler-ho tocar tot i obrir els ulls com a plats quan algú li fa ganyotes, per a ell és informació nova que capta i emmagatzema.

El fet que es produeixi la connexió neuronal, és gràcies a les estimulacions que rep el bebè. És en aquest moment de la vida quan es té la capacitat d’aprenentatge màxim, i per tant, és el millor moment per educar, aprofitant el que ens facilita la mateixa condició humana.

Seguint aquesta línia d’aprenentatge natural es basa la filosofia que aplica l’escola Kids&Us, amb la introducció d’un nou idioma en les edats més primerenques.

La metodologia emprada pel centre, es basa a equiparar la manera que tenim d’aprendre la nostra llengua materna amb una segona o tercera parla. Des del centre són conscients del funcionament del cervell d’un nadó i la seva evolució durant el seu creixement, en què els circuits estan encara per connectar, com el del llenguatge, i aprofiten aquesta època per introduir en el seu aprenentatge natural el coneixement del nou idioma.

Veient la seva línia de treball, podem observar que donen un crèdit absolut a les revelacions dels centenars d’estudis sobre la qüestió, utilitzant l’estimulació per potenciar les habilitats innates que disposen els nadons per aprendre.

És a dir, el sistema que proposa el centre, és aprofitar el potencial que disposa la “màquina” per posar-lo al servei del propi “centre de control” per l’aprenentatge d’un nou idioma.

Com dèiem en paràgrafs anteriors, un nadó necessita els seus cinc sentits per començar a crear la seva pròpia base de dades. La manera que tenen de captar la informació, amb la consegüent enfurismada de pares i estranys, és a partir d’experimentar, i la manera que té de fer-ho és actuar com actua un bebè.

You May Also Like

Leave a Reply