Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
FABERGE CELEBRA LA COPA DEL MÓN – EF Style
SEARCH

FABERGE CELEBRA LA COPA DEL MÓN

FABERGE CELEBRA LA COPA DEL MÓN

Amb la celebració de les Finals de la Copa del Món FIS d’esquí alpí Andorra 2019, Fabergé revela el Palais Tsarskoye Selo Teal Locket amb Snowflake Surprise, un homenatge únic a la bellesa de la neu.

El Palais Tsarskoye Selo Teal Locket està fet a mà amb un conjunt d’or blanc de 18 quirats amb esmalt blau vitreous, un material que requereix un toc tan delicat que queda poc d’artesà que pugui treballar amb ell. Els mestres de Fabergé afegeixen meticulosament diverses capes d’esmalt, d’una en una, després de cada capa fiquen el penjoll disparat al forn.

La mínima fissura o imperfecció significa que el procés comença de nou. No hi ha cap tresor Fabergé completat sense sorpresa, la marca comercial del nostre fundador Peter Carl Fabergé. Amb un toc acurat, el penjoll s’obre per revelar un floc de neu d’or blanc de 18 quirats confeccionat amb diamants brillants.

El Palais Tsarskoye Selo Teal Locket, amb Snowflake Surprise, debutarà el nostre exclusiu soci d’Andorra Perleria de Tahiti, la boutique familiar de l’artista Joel Laurent Pereira i en una vitrina a l’Sport Hotel Hermitage & Spa.

El Palais Tsarskoye Selo Teal Locket està inspirat en el palau de barroc daurat de la família imperial russa, construït per l’emperadriu Isabel per Bartolomeo Rastrelli, l’arquitecte del Palau d’Hivern de Sant Petersburg, a la finca de Tsarskoye Selo.

Les finals de la Copa del Món d’esquí alpí se celebren per primera vegada al Principat d’Andorra, situat a la part alta de les muntanyes dels Pirineus entre França i Espanya. Els millors esquiadors del món competiran en Eslàlom, Eslàlom Gegant i Súper-Gegant.

You May Also Like

Leave a Reply