Horòscop Maig 2019

Horòscop Maig 2019

ÀRIES

del 21 de març al 19 d’abril

L’amor t’anirà molt bé. Si estàs solter, podries enamorar-te a primera vista d’algú i viure un amor apassionat i aventurer. Si estàs en parella o casat, tindràs a la teva parella que sucumbirà als teus encants més que mai, especialment la 1a quinzena del mes. T’admirarà per la teva puixança i nou estatus social i financer i voldrà participar directament del teu èxit. El treball t’anirà bé, però tots els teus projectes aniran molt lents. Pot ser que els plantegis aquest mes, però no es resoldran o no començaràs a treballar en ells fins a Maig. Així doncs, podràs centrar la teva atenció en altres temes que exigeixen la teva presència.
De salut estaràs bé, però t’endinsaràs en la medicina alternativa. Tot això serà pel fet que no et funciona la que utilitzes habitualment i et documentaràs sobre un altre tipus de medicina, la qual donarà resposta a les teves preguntes i a les teves necessitats.

TAURE

del 20 d’abril al 20 de maig

En l’amor t’anirà molt bé a partir de la 3r setmana. Tot fluirà i podràs aprofitar la teva bona ratxa amb la teva parella. Si ets solter, atrauràs el sexe oposat i tindràs molt èxit entre ells. Sense que tu facis res, aniran cap a tu. Et pujarà la moral.
En el treball tindràs noves oportunitats i avançaràs molt ràpid cap als teus objectius. Si tens treball, podries buscar tu els canvis: buscar un altre treball, canviar de departament, canviar d’empresa o muntar la teva pròpia… Si estàs buscant treball, ho trobaràs segur.

 

BESSONS

del 21 de maig al 20 de juny

En l’amor t’anirà bé, el problema serà el grau d’independència que necessites, el qual anirà en contra de la teva vida de parella. Si no vols que repercuteixi negativament a la teva vida de parella, hauràs de renunciar a certs comportaments o podries acabar barallat o pitjor.  El treball i la teva vida professional van molt bé. El teu treball augmenta, augmenten els clients i els teus ingressos també. La teva salut serà molt bona aquest mes. L’energia serà major i tindràs més força física que en mesos passats. Faràs exercici i lluiràs un aspecte atratiu i fort.

CRANC

del 21 de juny al 22 de juliol

L’amor estarà una mica inestable aquest mes. Estaràs molt nerviós, per la qual cosa podrien sorgir discussions i baralles. És millor que controlis el teu caràcter a casa o et costarà car. T’anirà excel·lent en el treball. Tindràs el poder de canviar-lo absolutament tot. Ho faràs i et sentiràs molt feliç de poder treballar com tu ho asseguis, que per a tu és la millor manera. La teva reputació de precedeix i sense que tu facis res, t’arribaran oportunitats laborals extraordinàries. Pensa-ho bé! si ets jove, els teus pares i avis et donaran suport i empenyeran perquè serveis partit de la teva gran vàlua.
De salut millorarà molt respecte al mes passat. Si estaves malalt, podries oblidar-te de la malaltia o gairebé. El teu nivell d’energia puja molt i tindràs més forces, per a superar-lo tot.

LLEÓ

del 23 de juliol al 22 d’agost

Al maig serà un mes feliç i romàntic. L’amor s’instaura en la teva vida. Si tens parella, el romanticisme, els detalls, la complicitat i la diversió, et portaran de la mà i et sentiràs molt feliç. Si ets solter, segurament coneixeràs a algú, de qui t’enamoris i t’ompli d’il·lusió. El teu treball i la teva professió són el més important de mes. Tindràs èxit en tot el que facis i seràs felicitat per això. Brillaràs, perquè posaràs en relleu la teva personalitat i el teu bon caràcter. Els teus caps et valoraran el teu poder organitzatiu.
La teva salut serà bona, però et sentiràs molt cansat.

VERGE

del 23 d’agost al 22 de setembre

En l’amor t’anirà bé, però et sortiràs de la teva forma habitual d’actuar amb el sexe oposat o amb el teu pareja tindràs ganes d’experimentar en el sexe. Estareu els dos com explorant nous ambients i noves experiències.  El treball t’anirà molt bé, serà el més important per a tu aquest mes de Maig. Hi ha canvis positius en la teva vida laboral. La salut serà regular i tindràs l’energia baixa. La 2a quinzena et començaràs a sentir millor. Milloraràs la teva imatge, perquè et cuidaràs més en tots els sentits: esport i dieta.

BALANÇA

del 23 de setembre al 22 d’octubre

En l’amor t’anirà bé. Tindràs complicitat amb la teva parella. La teva parella o marit et recolzen en el treball. El seu suport serà primordial per a tu, perquè et cobrirà les absències i t’entendrà perfectament. Sigui com sigui, serà un mes molt actiu sexualment. Si estas solter, tindràs ganes d’aventures. En el treball i la teva professió seran el més important del mes. La professió i la vida social van de la mà. La teva forma de ser tindrà molt a veure amb el teu èxit professional.  Al maig, la salut serà bona.

ESCORPÍ

del 23 d’octubre al 21 de novembre

Abans de ser reactiu amb les respostes que proporciones a tercers, és aconsellable que aprofitis per a analitzar el teu diàleg intern (el que et dius a tu mateix) i la influència que aquest té en la teva relació amb uns altres. En l’aspecte amorós, maig es projecta com un mes positiu per a les relacions, sempre que els solters vencin el temor a perdre la independència, davant el sorgiment del compromís. D’acord amb les alineacions disponibles, les finances no seran un tema de preocupació per als nadius d’Escorpí, els qui rebran suport econòmic considerable, per part del company de vida i familiars pròxims, durant el mes de maig.

SAGITARI

del 22 de novembre al 21 de desembre

En els primers dies de maig els nascuts sota el signe de sagitari tindran problemes de comunicació amb la parella. Has descurat la teva relació gràcies a la quantitat d’activitats que has hagut de fer en el teu treball, aprèn a delegar funcions i regala’t temps per a gaudir al costat de qui mestresses. Coneixeràs a una persona que t’ajudarà a complir amb els teus objectius personals, estarà molt a la vora disposada a donar-te idees i solucions per a aconseguir-los.

 

CAPRICORNI

del 22 de desembre al 19 de gener

En l’amor, si estàs en parella, sembla que res canvia i res es mou. Tot continua igual i tu et deixes portar per la inèrcia de la teva vida quotidiana, sense preocupar-te massa per com va. No és el més important per a tu. Estàs centrat en altres coses com la llar, la família i el treball.
El treball t’anirà bé, però estàs en un moment en el qual busques idees, per a enfocar la teva professió d’una altra forma. És un mes per a pensar i trobar solucions, no per a canviar res. Sents que la teva professió té, que ser el motor de la teva família.

AQUARI

del 20 de gener al 18 de febrer

Amb la teva parella viuràs moments molt romàntics a l’inici del mes no obstant això no has de descurar-la els següents dies, sempre ha de ser una de les teves prioritats tenir temps per a gaudir al seu costat. Si no tens parella els primers 19 dies del mes et sentiràs caminant sobre els núvols en conèixer a aquesta persona de la qual t’has adonat tenen tantes coses en comú i que t’encanta. L’entrada de diners en els teus comptes bancaris serà variable. Si estàs pensant fer una inversió, és millor que estiguis atent als senyals o el que et diu la teva intuïció abans d’arriscar els teus diners.
Aquest no et sentiràs molt bé de salut i hauràs d’acudir al metge, una revisió mai està de més. Et trobes preocupat i ansiós, et sentiràs asfixiat davant tantes coses per fer només actua i distribueix bé el teu temps.

PEIXOS

del 19 de febrer al 20 de març

Serà un mes de collir tot el que has sembrat, veuràs el fruit de tota l’energia i temps que has invertit en aquest projecte de vida. Si aquestes en cerca d’un nou treball arribo el mes on l’aconseguiràs i serà tal com l’has imaginat ja que faràs el que tant t’agrada. És moment d’evitar estats d’ansietat, depressió i mantenir els teus patrons de somnis adequats d’aquesta manera tindràs les defenses equilibrades així aconseguissis evitar la visita al metge aquest mes.

 

You May Also Like

Leave a Reply