Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Michelle Obama – EF Style

Michelle Obama

Michelle Obama

  • És advocada, administradora universitària i escriptora que, a més, va ser Primera Dama dels Estats Units entre el 2009 i el 2013, convertint-se en la primera dona afroamericana de la història del país en aquest càrrec.
  • Defensora en la conscienciació de la pobresa i la importància de l’educació, la nutrició, l’activitat física i l’alimentació saludable.
  • Va estar entre les 10 millors advocades dels Estats Units.
  • És la tercera Primera Dama amb un postgrau universitari, després de les seves predecessores Hillary Clinton i Laura Bush.
  • La revista Forbes la ubica en el Top10 de les dones més poderoses del món després de transformar el paper de primera dama, fent-lo menys formal i més accessible i rellevant.
  • El passat novembre va publicar un llibre autobiogràfic “Becoming”. El dia que es va posar a la venda es van comprar més de 720.000 exemplars i podria convertir-se en un dels llibres més venuts de la dècada.

 

“Una de les lliçons amb què he crescut és que sempre he de ser fidel a mi mateixa i no he de permetre que ningú em distregui de les meves metes”

 

“L’èxit no es basa en diners sinó en els canvis que produeixes en la vida de les persones”

 

“Totes i cadascuna de vosaltres podeu ser líders i donar suport a altres dones perquè ho aconsegueixin”

 

“He estat a les taules i els comitès més poderosos que us pugueu imaginar. També en ONG, fundacions, multinacionals i cimeres del G-20. Tinc un seient a l’ONU. Us asseguro que ningú és tan brillant com sembla”

 

You May Also Like

Leave a Reply