Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Krizia Robustella, la dissenyadora de l’Sport de luxe – EF Style
SEARCH

Krizia Robustella, la dissenyadora de l’Sport de luxe

Krizia Robustella, la dissenyadora de l’Sport de luxe

Barcelonesa d’adopció però nascuda a Amsterdam, Krisia Robustella és una jove dissenyadora formada en disseny de moda a l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce. Estudis que va finalitzar el 2006. El mateix any, amb els diners guanyats en concursos de disseny nacionals, decideix fundar la seva marca homònima Krizia Robustella. Firma que s’emmarca en un procés creatiu d’estil Sport de luxe on les peces esportives es combinen amb d’altres de més sofisticades, com talons i camises plens de detalls.

 

Com i quan comença la teva activitat dins del món de la moda?

Fa molts anys d’això, vaig acabar d’estudiar el 2006 i em vaig presentar a concursos de moda, amb els diners que vaig guanyar d’alguns nacionals vaig decidir fer una altra col·lecció amb uns xandalls de tactel que vaig trobar a la “trastienda” de la botiga de la meva mare, amb aquella col·lecció vaig ser seleccionada per desfilar a l’Ego de Cibeles. Vaig fer 3 temporades allà i després em van trucar per desfilar a Cibeles, també vaig fer 3 temporades abans de venir a participar a la 080 Barcelona Fashion. La botiga vaig obrir-la el 2009, aquest abril farà 10 anys!

Com definiries la teva firma homònima, Krizia Robustella?

Una marca de roba Sport de luxe, de dissenys únics, divertits i desenfadats per gent que valora la moda.

Parla’ns una mica d’aquesta disciplina Sport de luxe?

Quan estudiava ja m’agradava molt el que feia el dissenyador Yohji Yamamoto per Adidas, aquesta barreja entre disseny, patronatge i peça còmoda i esportiva per portar cada dia. Sempre m’ha agradat molt el rap i la cultura del carrer. El meu Sport de luxe va sorgir a la primera col·lecció d’ Street Style on vaig reciclar els xandalls de tactel dels 90′ i els vaig customitzar amb teixits d’alta gamma i els vaig convertir en vestits, etc…

Què opines de la situació actual del món de la moda?

Té molta força en la gent jove i el dia a dia, anar a una desfilada o una festa de moda ja no és res exclusiu pel públic de la moda.

D’on reps la inspiració per crear?

De qualsevol cosa, sobretot de coses quotidianes, m’agrada que el públic es senti identificat, que ho entengui i que ho vulgui.

Ets filla d’una majorista de roba italiana. En què t’ha beneficiat aquest fet?

De petita he estat rodejada de roba, ajudava a la meva mare amb la botiga, li feia els aparadors, l’ajudava a les fires de moda… He après a valorar el disseny, els teixits i el treball que implica.

Tens algun referent dins el món de la moda?

Molts i cap en concret, m’agrada veure el treball i el detall més que el nom.

Quin consell li donaries a algú que s’està iniciant en aquesta indústria?

Que estimi el que fa, que sigui fidel a les seves idees i que gaudeixi!

Quines són les teves fites i projectes com a dissenyadora a llarg termini?

Poder continuar gaudint amb la moda.

 

You May Also Like

Leave a Reply